facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Astara

Stichting Astara

Info

Stichting Astara biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een hulpvraag, diagnose en/of beperking/stoornis.

Geschiedenis

Stichting Astara vindt dat ieder mens het allerbeste verdient. Astara staat dan ook voor het durven gaan voor verbetering. Wij zijn er om je te helpen je lat wat hoger te leggen; Be the best you can be!
Ieder mens heeft een talent, het hoeft alleen ontdekt te worden. Talenten worden ontdekt door plezier te ervaren in de dingen die je doet en de mogelijkheid te scheppen om dit uit te diepen. Wij leggen dus niet de nadruk op de problemen of beperkingen maar juist op de mogelijkheden die ieder individu heeft. We streven ernaar om ze de tools mee te geven om in het bestaande netwerk (gezin, school, werk) om zich prettig te voelen en goed te kunnen functioneren. Tijdens deze begeleiding maken we veel gebruik van sport en spel, natuurbeleving en activiteiten met dieren. Hierbij kijken we vooral naar het kind/jongere/gezin en wat het beste bij zijn of haar interesses en talenten aansluit.
Wij gaan een constructieve relatie aan in volledig vertrouwen, openheid is van essentieel belang.
Wij staan positief in het leven en zijn blij met wie je bent. We laten ons niet leiden door verschil in religie, nationaliteit, politieke opvatting, sekse of sociale status van mensen.
Wij begeleiden dit proces op een coachende manier. Daarbij zijn gelijkwaardigheid en respect belangrijke waarden in de contacten. Eerlijkheid en humor mogen hierbij niet ontbreken.

Adres: Frombergerweg 10, 6367 PJ Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: 06 - 2956 6024
Stad: Voerendaal
Route: Frombergerweg 10
Postcode: 6367 PJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Venne-Colcoton Unikat Venne-Colcoton Unikat 4 km Top goede keuze in kleuren
Roosevelt Biomassa B.V. Roosevelt Biomassa B.V. 4 km Personeel is vooral druk, tijdens werktijd, om op facebook mensen te beledigen. Cons...
Straten Garagedeuren Voerendaal Straten Garagedeuren Voerendaal 4 km De klantservice van Straten Voerendaal is fantastisch. Zeer snelle en kundige adviser...
MusicAgent.org MusicAgent.org 4 km The Musician’s Matching Platform - register for Free today!
DutchTrim DutchTrim 4 km In een word geweldig. Neemt de tijd om jou en je hond te leren kennen. Heel geduldig.
Wijngoed Fromberg Wijngoed Fromberg 4 km De Brut Classique is een echte aanrader. Zelden zo’n heerlijke Brut gedronken.
Pre-TECH Pre-TECH 4 km Installatiebedrijf voor werkzaamheden van gas, water, verwarming, elektra, sanitair, ...
Voerendaal.info Voerendaal.info 5 km Betreed via je smartphone een wereld vol handige informatie over Voerendaal!
Prezenty Prezenty 5 km Prezenty is een webshop met allemaal leuke hebbedingetjes! Een stationery heaven met ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid