facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stiching Actief

Stiching Actief
"Stichting Actief creëert met de opbrengst van onze winkels werkervaringsplaatsen voor mensen met een meer dan gemiddelde afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zo krijgen onze werknemers de kans om door te stromen, naar regulier werk. Om te realiseren dat deze mensen aan het werk kunnen én om afvalstromen zo veel mogelijk te beperken verzamelt het kringloopbedrijf van Stichting Actief gebruikte artikelen in. Dit doen we in opdracht van de Bestuurscommissie Afvalinzameling Land van Cuijk. Door recycling verlengen we ook de levensduur van artikelen. Verder worden restfracties gescheiden en op verantwoorde manier afgevoerd. Hierdoor ontlast Stichting Actief het milieu."
Adres: Valendries 24 , Boxmeer 5831 DV, NL
Telefoonnummer: 0485 576 345
Stad: Boxmeer
Route: Valendries 24
Postcode: 5831 DV



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Boxmeer Facebook, Valendries 24 Boxmeer, Stichting Actief Cuijk, Stichting Actief Boxmeer facebook, Kringloop Cuijk kaneelstraat, Kringloop Cuijk openingstijden, Valendries Boxmeer, Stichting Aktief ophalen
Recensies
Als ik naar de kringloopwinkel ga, voel ik een bijzondere sensatie. Dit ontstaat doordat er altijd weer een kans is dat ik vandaag zo blij als een kind naar buiten loop. Ben ik degene die het als eerste ziet, ben ik de eerste die het vindt of ben ik gewoon de enige die het wil hebben? Het maakt niet uit wat de uitkomst is, maar er is elke dag weer die kans dat je iets vindt wat niet meer te koop is, wat een stuk voordeliger is of waar je simpelweg blij van wordt. Ik loop regelmatig even binnen, want er worden elke dag nieuwe spullen in de winkel gelegd, dus er is elke dag weer die kans... Bovendien is het een nette grote winkel met uiterst vriendelijk personeel én als je iets koopt steun je ook nog een goed doel. Ik hou d'r van!
Nette winkel met veel verschillende spullen. Helaas hangt er bij de kleding vaak kleding met gaten of vlekken. Uitgebreid assortiment voor ieder wat wils
Een winkel waar ik graag kom en altyd met leuke dingen naar huis toe ga. Een goede en nette winkel die er keurig netjes bij staat elke week weer.mvg annemarie
Leuke goed gesorteerde kringloop. Parkeren is redelijk waardeloos helaas. Boeken zijn goed, worden na verloop van tijd afgeprijsd. Personeel hangt van de dag af, de eerste keer heel vriendelijke een maand erna werd ik achtervolgt. Tip van mij, als je denkt dat iemand steelt praat daar dan wat zachter over en doe wat minder opvallend.
Nette kringloopwinkel waar zaken goed geordend zijn. Spullen staan goed bij elkaar, op maat, genre of alfabet. Daardoor is het prettig winkelen. Assortiment is goed en gevarieerd. Prijzen gemiddeld, geen gekke uitschieters gezien. Verder is het er binnen schoon.
Beste kringloop waar ik ooit ben geweest. Was 3 uur in totaal binnen. En 11 pareltjes gekocht voor 58.15 euro in totaal. Veel heren kleding nog nieuw met kaartje eraan voor weinig. En mooie dames kleding van goede kwaliteit. Zal nog vaker terug komen. Ook hele mooie vazen.
Super leuke kringloop winkel en zekker niet duur...
Grote hoeveelheid artikelen. Kleding, servies, boeken, dvd's, Langspeelplaten, speelgoed, meubels, hobby artikelen. Maar vrij dure prijs. Kan aan de achterkant eigen artikelen kwijt. Ook kapotte producten met een stekker. Voldoende parkeerplaats.
Prachtige kringloop winkel, alles staat gezellig en mooi gesorteerd in deze ruime winkel. Vriendelijke mensen. Een aanrader.
Mooie en verzorgde kringloopwinkel waar ook regelmatig aanbiedingen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid