facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STH Records

STH Records

Info

STH Records is uw partner in muziek; gespecialiseerd in totaal verzorgde geluidsopnames of afzonderlijke muziekproductiediensten:
www.sthrecords.nl!

Geschiedenis

Al meer dan 30 jaar geeft STH Records de toon aan in de christelijke en klassieke audiowereld. Door duurzame samenwerkingen met koren, artiesten en experts op het gebied van geluidstechnieken behoren we inmiddels tot de meest gerenommeerde muziekproductiebedrijven in muzikaal Nederland.

Dat heeft een reden: Want naast dat we beschikken over exclusieve opname- en montageapparatuur streven we dagelijks naar de hoogst haalbare kwaliteit. Een bekend motto? Voor de medewerkers van STH de dagelijks realiteit, want voor minder doen we het niet. Dat is hard werken, met liefde luisteren en het onderste uit de kan halen voor de klant. En het eindresultaat? Daar bent u van verzekerd: kwaliteitsmuziek.

Kijk op www.sthrecords.nl wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van (live) geluidsopnames, digital editing en mastering, muziek- en klankregie, distributie, de levering van CD-R en toebehoren of artwork en design.

Adres: Bijdorp-west 74, 2992 LC Barendrecht
Telefoonnummer: 0180-760999
Stad: Barendrecht
Route: Bijdorp-west 74
Postcode: 2992 LC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Orgel cd, Proza Musica, Couleurs Mystiques
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FamilyStream FamilyStream 935 meter FamilyStream is een online muziekservice met een reformatorisch karakter.
Shipwrecked Audio Shipwrecked Audio 1 km A Dutch sound designer and composer. Ready to record anything needed to make your nex...
LifeMusic LifeMusic 1 km
Jordan Wayne Jordan Wayne 2 km The official Jordan Wayne Facebook Page!
Recensies
Perfecte service en kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid