facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STEVS allround caravan service

STEVS allround caravan service

Info

Betrouwbare en kwaliteit service voor caravan, vouwwagen en camper!

Adres: Koppelstraat 2, 7391 AK Twello
Telefoonnummer: 0571299940
Stad: Twello
Route: Koppelstraat 2
Postcode: 7391 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Caravan dealer, Columbus Campers Twello
Recensies
rekeningen ontvingen we wel , maar nooit van Stevs Allround Caravan Service gebruik gemaakt, de beste man laat je niet uitspreken, als je aangeeft wat er aan de hand is en vindt het dan zelfs nodig om langs te komen , het betrof rekeningen van de vorrige bewoner onbetaald die blijkbaar een caravan gestald had aldus deze man, veel gedoe om niets, uiteindelijk de herinneringen maar in de bekende prullenbak gegooid.
Ik kon gewoon langs komen voor het aansluiten van de lpg-flessen. Iedereen ook mijn eigen dealer had het druk dit tegen de afspraak in. Hij maakte wel tijd vrij. Grote klasse. En het viel ook nog gewoon onder service. Dhr Stevs is gewoon aan het investeren van zijn bedrijf door goede service te leveren. Dank zij hem geen verloren weekend gehad. Onze dank daarvoor. Frans Hilly.
Is tussenpersoon voor verkoop van onze camper geweest . Camper gekocht "vakantie klaar", V snaar zeer slecht, banden meer dan 10 jaar oud. Had vochtcheck gehad volgens hun.. bij eerste regenbui binnen paraplu opzetten. Achteruitrijcamera in laten bouwen met 2 camera's waarvan er maar 1 werkt. Zeer slordig afgewerkt foto's hiervan op te vragen bij ons. Zouden ook nog nieuwe rollo krijgen een jaar geleden was nl beschimmeld maar we worden steeds aan het lijntje gehouden en hebben nog steeds geen nieuwe rollo. Man waar hij voor gehandeld heeft Frank neemt onze oproepen niet aan, gooit de hoorn erop. Slechte zaak om je als bedrijf met zo'n mensen in te laten.
We hebben een camper bij hun gehuurd , de informatie vooraf was prima en grondig , we hebben een prima vakantie gehad en zonder problemen de reis gemaakt , wij zijn zeer tevreden en zouden het iedereen die een camper wil huren aanraden.
Zeer slechte service. Kat in de zak gekocht, camper zou Vocht check gehad hebben, was super lek. Er zou nog een service verleend worden maar een jaar later worden we nog steeds afscheept met allerlei smoezen als we hier over bellen. Camera laten installeren die 4 beelden kan weergeven maar is maar 1 beeld zichtbaar, rest grijze vlakken. Nooit meer Stevs!
Geweldige service! Caravan uit de stalling gehaald. Helaas problemen met de mover. Onderweg naar huis einde middag gebeld met Stevs gevonden via google met de vraag of hij ons kon helpen. Wij konden meteen langs komen. Na een snelle diagnose de caravan achtergelaten. De volgende ochtend om 9.30 konden we de caravan alweer ophalen. Mover gerepareerd. Vakantie kan beginnen. Super service. Voortaan voor onderhoud en reparatie altijd naar Stevs.
Super fijne zaak. Stephan en zeer vriendelijk en heeft verstand van zaken. Een vochtplek in mijn caravan waardoor een stuk plaat van mijn caravanwand verrot is geworden, werd door mijn "vroegere" dealer niet gerepareerd, omdat het te kostbaar zou worden volgens hen. Ik kwam via mijn ouders bij Stev terecht en hij heeft het keurig gerepareerd voor een zeer schappelijke prijs. Ik blijf terug komen bij Stevs en Stevs is een absolute aanrader.
Gebeld met Stevs Caravanservice, konden snel terrecht voor een onderhoudsbeurt. Werden netjes gebeld voor de kosten en na ophalen van de caravan mochten we de defecte onderdelen bekijken. Vriendelijk personeel, correcte afhandeling en aangenaam professioneel!
Al jaren heel tevreden over deze stalling. Komt afspraken na en heel flexibel. Gaat zeer zorgvuldig om met de caravan. Altijd een vriendelijke ontvangst.
Netjes en snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid