facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stevige tafels

Info

Pascal Fransen, een jonge ondernemer en eigenaar van Steigerhouten meubelen Fransen. Alle meubels worden op maat en naar wens gemaakt.

Adres: Kerkuillande 36, 2641ZW Pijnacker
Telefoonnummer: 0637286165
Stad: Pijnacker
Route: Kerkuillande 36
Postcode: 2641ZW



op zoek naar gerelateerd: Betonlooktafels, Boomstamtafel 240x90, Tuintafel betonlook rond, Beton cire tafel, Ronde betonlook eettafel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harteveld Totaal Bouw Harteveld Totaal Bouw 640 meter Wij zijn erg tevreden. Onze problemen in de badkamer zijn snel verholpen. Ze hebben g...
DNA Bouwservice DNA Bouwservice 832 meter Snelle en goede service en aardige man
Recensies
In 2021 heb ik een prachtige tafel gekocht waar ik ontzettend blij mee was, hetzelfde gold voor de levering en het contact. Echter bleek ik kort na aankoop wat vlekken in mijn tafel te hebben, nadat ik vochtige was die uit de wasmachine was gekomen even op tafel had gelegd. Omdat mij was verteld dat de tafel door de nano-coating was beschermd tegen vlekken verbaasde mij dit, helemaal nadat mij vervolgens verteld werd dat deze vlekken er niet meer uit zouden gaan. Recent is er weer wat door de coating gedrongen, ik heb een mail gestuurd waarin ik vermeld heb wat de vlekken veroorzaakt heeft, heb een foto mee gestuurd van de samenstelling en heb verzocht welke opties er zijn v.w.b. schuren, verven, opnieuw coaten etc. Tot mijn grote verbazing en vooral frustratie heb ik tot twee maal toe geen enkele reactie gekregen, en dat vind ik echt niet kunnen. Ik koop een dure tafel, en okay, ondanks dat gezegd wordt dat de tafel bestand is tegen vlekken ben ik misschien deels zelf verantwoordelijk voor de vlekken. Maar totaal reageren op een hulp/adviesvraag is echt not done in mijn ogen, respectloos en dan val je bij mij echt door de mand! Nogmaals, de tafels zijn prachtig, maar de klantvriendelijkheid en bereidbaarheid tot enige hulp of advies is heel ver te zoeken! En dat verbaasd mij bijzonder want bij verkoop en aflevering was mijn indruk echt bijzonder positief, heel erg jammer!
Deze keer een salontafel set gekocht, nadat we al eerder een eettafel en tv-meubel hadden gekocht bij stevigetafels. Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit en de vele opties in maten van de betoncire meubels. Aanrader.
Prachtig werk, helder contact, snelle montage aan huis en prima prijs! Wat wil je nog meer wanneer je een tafel besteld?! Dank Pascal en echt een aanrader voor iedereen die een tafel zoekt op maat :.
Keurig ontvangen in Pascal zijn werkplaats. Alles konden we kiezen; kleur, dikte en poot. Snel geleverd en gemonteerd! Erg blij met de tafel en de service!
Wij waren al heel lang opzoek naar een nieuw tv meubel. Na veel zoeken op internet kwamen we op de website van Pascal. Per mail hebben we veel contact gehad en onze wensen besproken. Na zijn kundig advies hebben we een offerte laten maken. Pascal reageert snel, geeft tips, stuurt extra foto's als je vragen hebt. Het is echt een vakman. Het tv meubel kwam hij in de avond netjes afleveren. Het is werkelijk prachtig afgewerkt, heeft een stoere uitstraling en is helemaal volgens afspraak gemaakt. We zijn ook echt blij met de zwevende look door de speciale pootjes. Dank Pascal. Ik kan het iedereen aanraden om bij jou meubels op maat te laten maken.
Ik kwam al snel op de website van Pascal! Dit is wat ik zocht! Overzichtelijke site en het contact verliep goed! Snelle reacties, goed te bereiken en kundig advies , echt een vakman met passie voor zijn vak! Ik vond het best spannend , want je ziet de tv meubel niet in het echt , maar Pascal denkt met je mee , geeft kundig advies en binnen een week werd de tv meubel al in de avond gebracht! Ontzettend blij met het resultaat! Wat een stoere uitstraling en perfect afgewerkt! Ik raad iedereen deze site aan
Super Mooi tv meubel besteld. Contact met pascal was prima en levering sneller dan verwacht. Ik kan stevigetafels.nl aanraden.
In Pijnacker werden we vriendelijk ontvangen door Pascal in een redelijk kleine showroom. Toch was iedere keus zichtbaar. Pascal dacht met ons mee en gaf goed advies. De vooraf gezegde levertijd werd ook waar gemaakt. De bezorging van de meubels was zeer zorgvuldig. Er werd rekening gehouden met bescherming van de vloer. De meubels werden netjes op de plek gezet. En het aller belangrijkste: De meubels zijn prachtig. !! Kortom we zijn zeer tevreden. en weer verliefd op ons eigen huis.
We waren erg lang opzoek naar een grijze ronde tafel met spinpoten die niet te ver onder de tafel uitsteken. Bij Stevige Tafels een hele mooie betonlook tafel gekocht met zwarte stoelen. De eigenaar van dit bedrijf maakt de tafels zelf en daardoor konden persoonlijke voorkeuren doorgegeven worden grootte, kleur, structuur etc. We mochten zelfs de werkplaats bekijken. We vonden de prijs ook erg meevallen. Top ervaring en dikke aanrader!
Na een afspraak gemaakt te hebben met Pascal afgereisd naar het noorden. Op advies van Pascal voor een tv meubel Type o gekozen met de voor ons interieur afgestemde afmetingen. Na drie weken weer afgereisd naar het noorden om het meubel op te hallen. Precies zo gemaakt zoals we voor ogen hadden mooi afgewerkt met een daarbij behorende kwaliteit top. Pascal bedankt en tot een volgende ontmoeting. Alice uit Veldhoven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid