facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stevens Televisies Budel-Schoot

Stevens Televisies Budel-Schoot

Info

Uw (O)LED TV adres, ruime keuze,deskundig advies!
In 95% de goedkoopste winkel!
Stevens Televisies Budel-Schoot.
De Televisie Specialist met een verrassend lage prijs!
Kijk op www.stevensbudelschoot.nl of www.detelevisiespecialist.nl voor meer info.

Geschiedenis

Uw LED TV adres, ruime keuze, deskundig advies, verrassend lage prijzen! In 95% de goedkoopste winkel! Kijk op onze internetsite www.stevensbudelschoot.nl of www.detelevisiespecialist.nl voor meer info.



"De Televisie Specialist met een verrassend lage prijs! Officieel dealer van Samsung, LG, Sony & Philips. Oa 4K Ultra HD LED TV, 8K TV, Smart TV, QLED TV, NEO QLED TV, OLED TV en EVO OLED TV. In onze winkel kunt u de beelden van de verschillende beeldtechnieken en modellen vergelijken, ondersteund met deskundige uitleg en advies. Tevens wireless audio van Sonos. Veelal direct uit voorraad leverbaar."
Adres: Grootschoterweg 105, 6023 AR Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)495 493616
Stad: Budel-Schoot
Route: Grootschoterweg 105
Postcode: 6023 AR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Stevens Budel SONOS, TV specialisten korting, tv specialisten.nl review, stevens tuinmeubelen budel-schoot, TV kopen België, De TV specialist, Electro Budel, Verkoop televisietoestellen
Recensies
Super vriendelijke mensen die een fantastische service aanbieden. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!
Vandaag een mooie tv aangeschaft bij jullie, ik werd goed geholpen en geïnformeerd over de televisies. Hierdoor heb ik snel mijn keuze gemaakt. Mevrouw stond me ook vriendelijk te woord. Een en al top. Bedankt en tot de volgende keer!
Mooie beeld en geluid winkel met goede vriendelijke service.
Fijne winkel Fijne uitleg Goede prijs kwaliteit Al jaren een vast adres voor ons
Zeer vakkundig geadviseerd, vrijblijvend alle voor en nadelen duidelijk gemaakt. Snelle levering. Een aanrader voor zowel de kleine als de grote beurs. Top.
Onze tv was stuk.Dit hebben deze mensen super oogelost.Echt een top service.En hele fijne mensen.kunnen een hoop winkels een voorbeeld aan nemen.
Mooie Samsung televisie gekocht..drukke winkel...maar ze hebben veruit de beste prijs..!!
Vriendelijke mensen behulpzaam en verstand van zaken met het kopen van een nieuwe Tv. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten met de service erbij tov de retailmarkt
Fijne winkel waar het persoonlijk advies belangrijker is dan alleen maar verkoop. Ivo en Rianne kennen hun vaak vaste klanten en weten wat ze wel en niet willen. Het advies is dan ook altijd op maat. Mijn laatste aankopen hebben er toe geleid dat ik nog meer plezier aan het film kijk heb en bij het luisteren naar muziek. Top aankopen waar ik heel blij mee ben. Dank zij het advies. Ook het beantwoorden van vragen via het internet gebeurd snel en adequaat. Geen valse verwachtingen gewoon duidelijke afspraken. Wat niet kan dat kan niet. En zoals in veel reviews al staat hele scherpe prijzen en aanbiedingen die op zijn minst concurrerend zijn met de grote ketens en dat voor een "winkeltje" in het zuiden van Brabant . Aanrader dus !!!
Mooie aanbieding gezien op de site en toen gebeld of de betreffende TV op voorraad was, dat was inderdaad het geval, dus er werd aangeboden om er een apart te houden. Later die dag er naartoe gereden om op te halen, was voor mij ongeveer een uurtje rijden, maar dat was zeker de moeite waard. Erg aardige eigenaresse en hele goede service! Wat uitleg erbij gekregen en zelfs hulp gehad bij het inladen van de TV in de auto. Top winkel! Voor iedereen aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid