facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steunenberg Schoenen

Steunenberg Schoenen

Info

Steunenberg Schoenen, uw schoenenspeciaalzaak voor de passend comfort schoen. Voor kwaliteit en het juiste advies bent u bij ons aan het goede adres.

Adres: Larenseweg 23, 7451 EL Holten
Telefoonnummer: 0548-361551
Stad: Holten
Route: Larenseweg 23
Postcode: 7451 EL


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Schoenenwinkel Rijssen
Recensies
Goede schoenen. Meneer heeft mij geholpen aan goede badschoenen Heeft hier veel werk aan gehad. Hij mocht totb65 euro gaan Bij het afrekenen was het 19.95. Ga ze thuis proberen en als het goed gaat volgend jaar nog een paar kopen. De eigenaar helpt mensen die moeilijk ter been zijn aan goede veilige handschoenen. Ja deze winkel alleen aanraden.
Wij zijn een paar maal per jaar in Holten en lopen dan altijd even langs. Voor ons de schoenenzaak. Ondanks dat hier in het westen veel prima schoenenzaken aanwezig zijn is deze winkel de zaak waar ik nagenoeg altijd slaag. Wij worden heel goed en vooral ook vriendelijk geholpen en als iets niet past of niet op voorraad is wordt en naar oplossingen gezocht. Ook al heb je een lastige schoenmaat.
Als je op zoek bent naar schoenen voor je onmogelijke voeten ga je ze hier vinden. Talent voor pasvorm zou hier op de gevel mogen staan. Wederom onwijs goed geholpen nadat ik de afgelopen maanden in mijn eigen regio weer geen schoenen kon krijgen.
Hier wordt nog tijd en aandacht besteed aan de klant en wordt je op een prettige manier geholpen door een zeer vakkundige medewerker. Mijn man is erg tevreden met zijn aankoop. Voor onze volgende aankoop gaan we weer naar Steunenberg.
Mooie en betaalbare dames- en herenschoenen. Gemakkelijk bereikbaar, vriendelijk personeel, uitgebreide collectie. En er is een uitstekende pedicure verbonden aan de zaak evenals podology. Uitstekend voor rolstoelgebruikers te bereiden.
Goede schoenen en superservice. Zelfs in deze drukke tijd. Heel fijn.
Wel goede zaak helpen goed.kqaliteit schoenen. Niet heel goedkoop maar kun je ook verwachten met die schoenen
Veel mooie en fijne stevige schoenen en zeer goed en prettig advies
Goede kwaliteit, mooie schoenen en zeer deskundig personeel.
Schoenenwinkel en kleding voor mannen. Goed geslaagd! Prettig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid