facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SterSchoon matrasreiniging

SterSchoon matrasreiniging

Info

SterSchoon reinigt matrassen zonder gebruik van chemicaliën.

Geschiedenis

SterSchoon reinigt matrassen zonder gebruik van chemicaliën.
Bel voor een gratis test reiniging nu .



"SterSchoon reinigt matrassen zonder chemicaliën en water te gebruiken. Alle organische vlekken zoals bloed, urine, zweet, koffie..... zijn voor ons geen probleem. Met onze expertise , kennis en ervaring kunnen wij 100% garantie op vlekverwijdering geven."
Adres: Lepelaarstraat, 3181TH Rozenburg
Telefoonnummer: 0643212636
Stad: Rozenburg
Route: Lepelaarstraat
Postcode: 3181TH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avi Vloer Service Avi Vloer Service 398 meter
Oppas gezocht Oppas gezocht 734 meter Heeft u een oppas nodig voor als u een avondje weg, stuur mij een bericht ;-)
Kledingreparatie Lagos Mode Rozenburg Kledingreparatie Lagos Mode Rozenburg 972 meter Altijd snel en goed geholpen, netjes en zeer beleefd. Aanrader!
Studio Olea Studio Olea 1 km Zwangerschapsyoga gevolgd. Ik kan het iedereen aanraden. Niet alleen wat het erg goed...
EHBO Rozenburg vereniging EHBO Rozenburg vereniging 1 km EHBO vereniging Rozenburg verspreidt kennis en organiseert hulpverlening bij evenemen...
Recensies
Beste mensen 3 jaar na aankoop van ons matras dacht ik dat het niet nodig zou zijn om matras schoon te maken. De volgende dag na de reiniging merkte ik duidelijk het verschil. Ik sliep beter en het voelde erg fris. Nu na één week nog steeds dezelfde effect ! Echt een aanrader !!!
Fijn bedrijf. Goede communicatie en ze konden snel langskomen om ons topmatras te reinigen. Hygiënische reiniging en vlekverwijdering gedaan kattenurine... het is weer schoon en het ruikt ook zo!
Zeer goede ervaring. Betrouwbaar bedrijf die afspraken nakomt. Wij hadden een grote bloedvlek in het matras die naar tevredenheid is verwijderd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid