facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sterre's Catering & Hospitality

Sterre's Catering & Hospitality

Info

Catering o.a. (zakelijk)ontbijt, lunch, broodjes, buffet of luxe hapjes.
Inzetbaar als gastvrouw en/of kok voor u bedrijf, beurs of privéfeest.

Geschiedenis

Voor iedereen die van lekker eten houdt!
Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, opening, familiedag, buurtfeest of jubileum. Of wilt u graag een (zakelijk) ontbijt, lunch, buffet of luxe hapjes, dan bent u bij Sterre's aan het juiste adres.
Dit wordt allemaal met grote zorg en met oog voor detail samengesteld om u iets speciaals aan te bieden met pure en ambachtelijke producten.

Als zelfstandig ondernemer ben ik inzetbaar voor uw bedrijf of privéfeest. Mocht u iemand nodig hebben om uw (bedrijfs)feestje in goede banen te leiden, kunt u mij benaderen.
Tevens ben ik inzetbaar als gastvrouw en/of kok. Ook kunt u mij tijdens een beurs inzetten of uw catering door mij laten verzorgen.

Neem voor meer informatie contact met mij op.
Alle mogelijkheden zijn te bespreken...

Adres: Ootmarsum
Telefoonnummer: 0630893282
Stad: Ootmarsum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Restaurant Van der Maas Hotel Restaurant Van der Maas 16 km Leuk hotel familie bedrijf met zeer vriendelijk personeel zijn er met kerst geweest e...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid