facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sterre Coaching

Sterre Coaching

Info

Coach voor jongeren die vastlopen in het onderwijs door bijvoorbeeld een onbegrepen diagnose. Je krijgt weer zelfvertrouwen en weet wat je kan!

Geschiedenis

Sterre Coaching is mijn onderneming sinds mei 2009. Ik, Esther van Drie, ben voor jongeren een veilige gesprekspartner, die niet behoort tot het school- of het thuiskamp. Gecombineerd met de positieve visie dat ieder jong mens kwaliteiten heeft, biedt dat een gezonde en respectvolle basis voor begeleiding. Ik gebruik daarvoor mijn onderwijskundige ervaring en kennis. Daarnaast beschik ik over aanvullende expertise op het gebied van cognitieve ontwikkeling en coaching. Met mijn onderwijsachtergrond en mijn jeugdervaringen als inzet, heb ik het coachings vak van binnen en van buiten geleerd. Ik ben expert geworden in hart en nieren.



"Sterre Coaching is mijn onderneming sinds mei 2009. Ik, Esther van Drie, ben voor jongeren een veilige gesprekspartner, die niet behoort tot het school- of het thuiskamp. Gecombineerd met de positieve visie dat ieder jong mens kwaliteiten heeft, biedt dat een gezonde en respectvolle basis voor begeleiding. Ik gebruik daarvoor mijn onderwijskundige ervaring en kennis. Daarnaast beschik ik over aanvullende expertise op het gebied van cognitieve ontwikkeling en coaching. Met mijn onderwijsachtergrond en mijn jeugdervaringen als inzet, heb ik het coachings vak van binnen en van buiten geleerd. Ik ben expert geworden in hart en nieren."
Adres:
Telefoonnummer: 06 40950157
Stad: Voorthuizen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PosiLies coaching PosiLies coaching 729 meter Bewustwording is essentieel als je gelukkig wilt zijn wil jij afvallen of persoonlijk...
Recensies
Ik ken Esther met betrekking tot de coaching van twee leerlingen waardoor deze leerlingen en hun ouders weer met vertrouwen hun toekomst tegemoet gingen. Esther gelooft in de krachten en kwaliteiten van een kind en gaat samen met het kind hier naar op zoek, ook als er bepaalde mogelijkheden zijn afgesloten. Hierdoor gaat het kind ook weer in zichzelf geloven. Intelligentie en motivatie gaan hand in hand, het een kan niet zonder de ander. Esther weet kinderen weer gemotiveerd te krijgen. Esther betrekt ook de opvoeders erbij, wat belangrijk is voor het proces.
Zeer kundige begeleiding. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid