facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stern Auto

Info

Dit is de officiële facebookpagina van Stern Auto, officieel dealer van Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens, trucks (SternTrucks) en smart.

Geschiedenis

Stern Auto, de grootste officiële Mercedes-Benz dealer van Nederland beschikt over elf vestigingen in het centrum van het land en een 24/7 online twaalfde ‘vestiging’ www.sternauto.nl.



"Hedin Exclusive Cars is de officiële merkdealer in Hilversum en jouw adres voor een nieuwe auto, een occasion of onderhoud. Ons team staat voor je klaar op onze vestiging. Tot snel!"
Adres: Zeverijnstraat 16, 1216GK Hilversum
Telefoonnummer: 003135-6927200
Stad: Hilversum
Route: Zeverijnstraat 16
Postcode: 1216GK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stern Mercedes voorraad, Stern Autoverhuur, Stern Amsterdam, Stern Veenendaal occasions, Mercedes E-Klasse Stern, Stern auto inruilen, Stern Amersfoort, Mercedes dealers Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Classic Way The Classic Way 134 meter Professioneel, netjes, deskundig erg vriendelijk
Autobedrijf Poll Autobedrijf Poll 176 meter Net garage bedrijf met een goede sevice. Onderhoud en apk altijd binnen 1 dag gereed.
Toyota Nederland Toyota Nederland 627 meter
Toyota Toonen Hilversum Toyota Toonen Hilversum 627 meter Prima goede vriendelijke mensen je wordt er goed geholpen en je kan er een lekker bak...
JAMES Autoservice Nederland JAMES Autoservice Nederland 647 meter Na mijn bezoek aan de dealer eindelijk de storing opgelost door James vestiging Elst...
Kreijne Kreijne 695 meter Zojuist onze nieuwe auto opgehaald bij Suzuki kreijne in Hilversum. Wat zijn we super...
Garagebedrijf Kerkelanden Garagebedrijf Kerkelanden 746 meter Ik heb mijn Renault Clio vandaag op 29-11-2021 gebracht voor een andere startmotor en...
Kroymans Jaguar Land Rover Kroymans Jaguar Land Rover 876 meter Bij Kroymans een Landrover Discover Sport van 1 jaar oud gekocht met approved garanti...
Volvo Buitenweg Volvo Buitenweg 1 km Erg teleurgesteld. Reparatie regensensor lukte niet. Kreeg auto vervolgens terug voor...
Van Poelgeest BMW Van Poelgeest BMW 2 km Goed en vriendelijk geholpen mbt onderhoud en vervelend is 't nooit om in showroom me...
Kroymans Kroymans 3 km Dealer van Aston Martin, Ferrari, Jaguar en Land Rover. Official Service Dealer van M...
Recensies
5 sterren. Het is vandaag 12-9-22 en ik kocht mijn Golf GTI Clubsport vorig jaar op november 2021, Koste toen 28.750, de adviseur verlaagde zelf de prijs naar 28.500. Ik kreeg 6 maanden bovag garantie en hoefde nooit terug te gaan. Ik rijd al 10 maanden ermee zonder problemen. Uiteraard intussentijd kleine beurt zelf laten verrichten maar was niks geconstateerd.
Wat ben ik blij met mijn auto zeg!!! Superblij dat ik mijn auto bij jullie gebracht heb!! Is echt een heel andere auto en rijd heerlijk! Vanaf nu breng ik hem nergens anders meer heen!!! Top leenauto, lekkere koffie, topontvangst, schone auto, auto veilig binnen vannacht! Echt meer dan een 10!!! Dankjewel Roberto!
Vriendelijk personeel. Direct werd er even gekeken door een monteur, en ging gerust weer op pad! Één woord TOP
Een werkelijk Mercedes onwaardig bedrijf. De manager is gewoon weg een onbeschofte en onbekwame hond. Ik rijd al ruim 15 jaar Mercedes, maar wat ik bij dit bedrijf heb meegemaakt, is met geen pen te beschrijven.Mercedes Benz Nederland grijp hierin, dit kan echt niet.
Deuken twv 4000 euro in een 6 jaar oude S-klasse gereden die slechts voor een nieuwe accu langs kwam. 800 euro moeten betalen. Ik raad u aan even verder te zoeken, Louwman kan ik adviseren.
Geen enkele ster waardig ligt niet aan de mensen die daar werken maar aan het management. De telefonische bereikbaarheid is ver beneden peil, onwerkbaar voor deze mensen! Tevens geen enkele reactie van dit management op eerdere klachten. Een dikke 0 dus voor Stern!
Op een zaterdag geprobeerd te bellen voor prijsopgave van vervangen van remblokken. Daar zou ik over teruggemaild worden. Vervolgens na 5 dagen om 13:00 uur nogmaals gebeld dat ik niks ontvangen heb. De Prijsopgave kon nu niet gemaakt worden omdat het nog lunchpauze was. Ik heb gevraagd mij terug te bellen. Na 3,5 uur ben ik nog steeds niet gebeld. Toch maar weer zelf proberen te bellen naar Stern Hilversum. Na 10 minuten wachten met de mededeling dat de medewerkers allemaal in gesprek zijn werd de telefoonverbinding verbroken. Als een bedrijf zo met zijn klanten communiceert, maar ik me ernstig ongerust wat er in de werkplaats gebeurd.
Update navigatie 2018/2019 voor mijn C-klasse is een hele verbetering t.o.v. 2014/2015 en ook nog voor een leuke prijs geïnstalleerd. Bedankt.
Top service altijd alles netjes geregeld
Zelden zo'n ongeïnteresseerde verkoper meegemaakt! Met moeite wist hij zich van zijn stoel te verheffen om met ons mee te lopen.... Terug bij zijn tafel konden we blijven staan of zo? Niet uitgenodigd om te komen zitten, kop koffie etc etc. Maar misschien was ons budget van 40.000 euro niet voldoende voor hem? Echt schandig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid