facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sterkliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk

Sterkliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk

Info

Uw dier is onze zorg! Wij staan met een team van 3 dierenartsen en 7 paraveterinairen 24/7 voor u en uw dier klaar om optimale zorg te kunnen geven.

Geschiedenis

Een van onze eigen dierenartsen is altijd, dus ook in het weekend en tijdens nachtdiensten, beschikbaar is om uw dier te allen tijde de best mogelijke zorg te kunnen geven.

Het leveren van optimale zorg aan uw huisdier staat voor ons voorop. Onze kliniek is dan ook uitgerust met alle mogelijkheden daartoe. Als team blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde door het volgen van nascholingen, cursussen en het bijhouden van de vakliteratuur.
Naast de diergeneeskundige kant proberen we ook de dienstverlening naar de eigenaren van onze patiënten - u dus! - zo prettig mogelijk te laten verlopen. We doen ons best in onze werkwijze altijd dier- en klantvriendelijk te zijn.



"De Sterkliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk bestaat uit een team van 3 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Met elkaar staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.Het leveren van optimale zorg aan uw huisdier staat voor ons voorop. Onze kliniek is dan ook uitgerust met alle mogelijkheden daartoe. Als team blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde door het volgen van nascholingen, cursussen en het bijhouden van de vakliteratuur.Naast de diergeneeskundige kant proberen we ook de dienstverlening naar de eigenaren van onze patiënten - u dus! - zo prettig mogelijk te laten verlopen. We doen ons best in onze werkwijze altijd dier- en klantvriendelijk te zijn."
Adres: Nijverheidslaan 7, 3903 AL Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-514234
Stad: Veenendaal
Route: Nijverheidslaan 7
Postcode: 3903 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Kerkewijk 50, Veenendaal, Dierenarts De Klomp, Prijzen sterkliniek, Dierenarts Veenendaal Castor, Castor 3 Veenendaal, Sterkliniek Amsterdam, nijverheidslaan 7, veenendaal, Kosten inenting kat Sterkliniek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Veenendaal Dierenartsenpraktijk Veenendaal 1 km Samen met onze assistentes staan wij voor een praktijk met veel liefde en aandacht vo...
Dierenkliniek Veenendaal Dierenkliniek Veenendaal 1 km Een goede, deskundige dierenarts met hele fijne medewerkers! We moesten onze gerbil h...
Dierenziekenhuis Veenendaal Dierenziekenhuis Veenendaal 2 km Supertevreden! Goede verzorging en aandacht voor mijn honden Sky en Nyla. Top dierena...
Recensies
Als altijd, geweldig goed en liefdevol voor de dieren, vakkundig en super vriendelijk personeel
Dankzij jullie professionele hulp is mijn chihuahua Ricardo al bijna 17 jaar mijn grootste vriend! Toen hij 1,5 was, werd hij bijna dood gebeten door een grote hond. Elk jaar algehele controle met enting met een koekje bij vertrek. We hopen nog vaak bij jullie te komen! Poot en knuf van Ricardo.
Zeer vriendelijk personeel. Denken echt met je mee. Onze Pip is weer beter.
Effectief, goede en duidelijk raadgeving en vriendelijk ontvangst
Uitstekende dierenarts nu al meer dan 20 jaar zijn wij en natuurlijk onze honden klant bij deze 5 Sterrenkliniek.
We zijn al jaren bij deze fijne kliniek met al onze honden. Afgelopen week hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze hond. Wat nemen ze de tijd om met jou afscheid te nemen. Een dikke pluim voor jullie zorg en goede kennis.
Vriendelijk en kundige mensen. Van dierenartsen tot receptioniste! Een aanrader voor je dieren.
Als voormalig klant van dierenarts Heslinga op de Kerkewijk, ben ik meegegaan als klant naar Ster kliniek. Met een speciaal katten spreek uur, de uitgebreide kennis, vriendelijkheid en behulpzaamheid is dit al heel lang mijn favoriete dierenarts praktijk. Onze katten, hond en vogel zijn hier altijd goed behandeld.
Met onze pup gaan we naar Sterkliniek. Tot volle tevredenheid. Goede zorg, medicamenten, en een accurate receptie geven ons het vertrouwen wat we willen.
De beste plek om te zijn voor je huisdieren als ze iets mankeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid