facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stepping Stones Coaching

Stepping Stones Coaching

Info

Opvoedkundige en/of onderwijskundige begeleiding voor kinderen, pubers en volwassenen

www.steppingstonescoaching.nl

Geschiedenis

Adres: Oosterweg 59, 6229 XW Maastricht
Telefoonnummer: +31 043 8795562
Stad: Maastricht
Route: Oosterweg 59
Postcode: 6229 XW


Recensies
Kinderen krijgen tegenwoordig veel voor hun kiezen...leraren die het kind niet echt zien, pushen van schoolprestaties, Cito-stress, sociaal emotionele uitdagingen en gewoon schoolwerk wat soms gewoon heel moeilijk is. Ingeborg is juist diegene die het kind echt ziet, oprecht het beste voor het kind wil en samen kijkt naar hoe je leert leren. Ook heeft ze ons geholpen bij het maken van belangrijke keuzes voor je kind. Onze uitdagingen met onze oudste zoon lagen vanaf groep 7 op vlakken zoals; dyslexie, leren leren & leerstrategieën toepassen, schoolkeuze en leren plannen. Ingeborg is voor hem een vertrouwde steun & toeverlaat, ook nu in Havo 3. Inmiddels werken verschillende kinderen van vrienden ook samen met Ingeborg, want ieder gezin heeft zo z’n eigen ‘school-uitdagingen’.
Ingeborg is een echte kei in haar vak. Haar praktijk richt zich op onderwijskundige en opvoedkundige begeleiding van leraren, kinderen, tieners en hun ouders. Tevens kan men terecht met hulpvragen variërend van opvoedingsdilemma’s tot onderwijsvraagstukken. Ook kan Ingeborg begeleiding bieden rondom relaties, scheiding en mediation tussen expartners.
Ingeborg is zeer deskundig, prettig in omgang en erg betrokken.
Heel kundig, maar met zeer menselijke benadering. Vakvrouw!
Zeer betrouwbaar en deskundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid