facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stephanie Dressuur

Stephanie Dressuur

Info

Dressuurinstructie en training
Wedstrijdbegeleiding en coaching
- Opleiding voor de ambitieuze jeugdruiter
Advisering
Verzorging en oppas
Marketing

Geschiedenis

Mijn visie
Ik richt mij voornamelijk op het geven van dressuurles, het dressuurmatig opleiden van pony’s en paarden en het begeleiden van combinaties op wedstrijden. Mijn hoofddoelgroep hierin is de ambitieuze jeugd (8-16 jaar).

Tijdens dressuurinstructies vind ik het belangrijk dat de leerlingen weten wat ze doen en waarom op die manier, hun zelf na te laten denken en op een logische manier de problemen oplossen. Er wordt hierbij altijd vanuit de basis gewerkt: een correcte houding en zit zijn hierbij onmisbaar. Verder vind ik het belangrijk om bij ruiter en paard uit te puzzelen waar de kern van het probleem zit en de combinaties weer de goede richting in te sturen. Alle ambitieuze ruiters, op alle niveau, zijn van harte welkom tijdens mijn dressuurinstructies. Bij het geven van dressuurinstructies is het streefpunt om een ruiter het gevoel van paardrijden bij te brengen en dit te gebruiken voor de perfectionering van zowel ruiter als paard. Het niveau van de combinatie maakt dan niet uit; of dit nu een beginnende ruiter of een ruiter op wedstrijdniveau is. Bij de training van paarden wil ik op een eerlijke, maar consequente wijze het beste uit het paard naar voren halen. Plezier en ontspanning staan ook hier weer op de eerste plaats. Een juiste verbinding creëren tussen paard en mens, waardoor de training in balans komt en het paard moeiteloos, gezond en bewegingsvrij door het leven gaat.



"Ik help ambitieuze sporters hun doelen en dromen te behalen in de paardensport. Als doelgerichte ondernemer én sporter geef ik hun dé handvaten voor een optimale balans te krijgen tussen sport, gezondheid en mindset."
Adres: Torenstraat 14, 6333BC Schimmert
Telefoonnummer: 0651242165
Stad: Schimmert
Route: Torenstraat 14
Postcode: 6333BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Urban Dance Factory Schimmert & Ulestraten Urban Dance Factory Schimmert & Ulestraten 178 meter Sinds november 2017 geeft UDF ook danslessen in Schimmert (in het Gemeenschapshuis aa...
Child Learn Marathon Schimmert Child Learn Marathon Schimmert 442 meter Een sportieve en gezellige hardloop wedstrijd in Schimmert e.o. die project Child Lea...
Dance it out Dance it out 751 meter Danslessen.
B&B Hoeve Bockenhof B&B Hoeve Bockenhof 834 meter Heerlijke landelijke sfeer en mooie kamers
Camping Mareveld Camping Mareveld 1 km Gezellige camping, LaChouffe uit de tap!!
Recensies
Ben je op zoek naar iemand die jou helpt om je doelen te behalen, je leert wat je aandachtspunten zijn en een goede combinatie maakt tussen prestatiegerichtheid en het hebben van plezier in de les? Voor Stephanie is haast niets onmogelijk, zo lang je je tanden er maar in durft te zetten. Stephanie gaat een samenwerking aan die bestaat uit wederzijds vertrouwen en veiligheid in de groep of individueel. Ze is betrouwbaar en punctueel en weet een mooie balans te vinden tussen het bereiken van jouw persoonlijke doelen in combinatie met een plezierige rijles.
Stephanie geeft goede duidelijke instructie op maat! Mijn dochter is op 8 jarige leeftijd bij haar in de groep lessen gestart. De kleine ruiters in de dop, zich veilig en vrij laten voelen op een pony is de basis, hier spits zij zich dan ook op. Ik heb zelf privé les van Stephanie gehad op onze eigen pony. Ook die zijn duidelijk en op maat! Erg fijne instructrice. Stephanie, bedankt voor deze mooie basis!
Stephanie gaat heel kundig te werk, je merkt aan haar manier van lesgeven dat ze veel ervaring heeft en zelf op een hoog niveau rijdt. Ze kijkt per klant goed waar de behoeftes liggen en stemt haar lessen daarop af. Echt een aanrader als je vakkundig geholpen wilt worden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid