facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stenenwinkel.nl

Stenenwinkel.nl

Info

Dynamisch in Steen!

Geschiedenis

Stenenwinkel.nl (onderdeel van Benoton B.V) is leverancier van alle denkbare betonnen, keramische en natuursteen materialen in en rondom uw woning.
Naast deze producten hebben we samen met moederbedrijf Benoton onder de naam Verandacentrum.nl een prachtig assortiment veranda's en tuinkamers van Verasol.
Deze worden geleverd en indien gewenst geplaatst in een straal van 35km van Bodegraven.
Onder de naam Benofloor worden hoogwaardige laminaat, houten en pvc vloeren geleverd.

Benoton B.V. is dus totaal actief in

- de Grond, weg- en waterbouw
- in huis
- in de tuin

Ons gehele assortiment is ook te bekijken via de website van moederbedrijf Benoton, www.benoton.nl.



"Steen is de verzamelnaam voor keramische gebakken, betonnen en natuursteen materialen. Keramische materialen worden gemaakt van klei, beton wordt gevormd, en natuursteen wordt gedolven. Voor al deze materialen kunt u terecht bij Stenenwinkel, de steenleverancier van Nederland! Uw tuin of woning kan met onze vele soorten vloeren, bestrating en tuinverwante artikelen tegen concurrerende prijzen worden verfraaid.Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte van alle gewenste producten met vermelding van de transportkosten afhankelijk van de hoeveelheden."
Adres: Henri Dunantweg 6a, 2411 NJ Bodegraven
Telefoonnummer: 0172-533375
Stad: Bodegraven
Route: Henri Dunantweg 6a
Postcode: 2411 NJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bestrating Bodegraven, PVC vloeren Bodegraven, Erfverharding split
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VerandaCentrum.nl VerandaCentrum.nl 0 meter Wat een geweldige zaak!! Wat een geweldig team! Meedenkend, heel goed advies, luister...
Recensies
Hele vriendelijke service en een heel ruim, kwalitatief aanbod. Hier wordt er echt met je meegedacht. Ik kwam langs voor maaskeien voor mijn zoontje om te beschilderen. Ik had al heel veel winkels afgestruind en nergens konden ze me aan een zakje helpen. Of vonden ze mijn vraag zelfs vreemd. Ik voelde me dus soort opgelaten om erom te vragen bij een leverancier. Maar hier werd ik hartelijk ontvangen en spraken ze hun extra voorraad aan om me te helpen. Erg gewaardeerd en kom dus zeker hier weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid