facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sten Kluts Audio

Sten Kluts Audio

Info

Stenklutsaudio is een Licht & Geluid bedrijf speciaal gericht op Drive-in shows, verjaardagen, schoolfeesten bedrijfsfeesten, partyplanning en evenementen.

Adres: jupiterweg 1, 3893GC Zeewolde
Telefoonnummer: 0634939290
Stad: Zeewolde
Route: jupiterweg 1
Postcode: 3893GC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DJ Kaesehagen DJ Kaesehagen 1 km Wij verhuren speakers en disco verlichting. Verder komen wij ook op feesten en evenem...
Recensies
Met Sten heb je gegarandeerd een goed dans feestje! Hij weet iedereen de dansvloer op te krijgen door goed af te stemmen op z'n publiek en ook een leuke interactie op te zoeken. Communicatie vooraf en tijdens het feest zelf is ook super. Wij hebben genoten!
Altijd geweldig! Voor ieder feestje weet ik Sten weer te vinden, al jaren lang. Hij weet precies aan te voelen waar het publiek zin in heeft, is duidelijk in zijn communicatie en altijd overal op voorbereid. Tijdens onze bruiloft heeft hij niet alleen geweldige plaatjes gedraaid waarbij de hele dansvloer binnen enkele minuten vol stond, maar ook een fantastische video opgenomen van speciale momenten. Van alle markten thuis dus voor een geweldig feest ;!
Niet meer verder zoeken! Sten heeft van ons huwelijksjubileum een super tof feest gemaakt! Muziek keuze werd perfect aangepast op alle gasten en doordat Sten ook op een leuke manier het publiek kon aanspreken stond binnen korte tijd iedereen op de dansvloer. Sten bedankt! Iedereen heeft genoten, Echt een topavond gehad!
Met Sten Kluts haal je kwaliteit in huis. Zowel de apparatuur als de diensten. Hij draaide bij ons tijdens een openingsfeest van het volleybalseizoen en heeft van de avond een groot succes gemaakt met zijn DJ set! Nogmaals dank Sten!
Met Sten weet je geheid dat het een feestje wordt! Gezellige muziek, waarbij hij zich goed aanpast aan het publiek. Meerdere keren hem als DJ mogen meemaken, waarbij het altijd even goed georganiseerd is! Aanrader dus!
Klantvriendelijk en gezellig, maar wel professioneel. Weet wat het publiek wilt en speelt hier op in. Van alle mogelijkheden voorzien altijd. Met Stenkluts is het altijd 1 groot feest!
Een topper ! Vermaakt het publiek & maakt er echt een feestje van
Vriendelijk, proffesioneel en heeft z’n spullen goed voor elkaar. Zeker een aanrader!
Top entertainer en super lekkere plaatjes!
Nogmaals bedankt voor t superfeest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid