facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stempher Flevogroen

Info

Stempher Flevogroen is een gezellige pleisterplaats waar tuinliefhebbers alle vier de seizoenen in het jaar hun hart op kunnen halen.

Geschiedenis

Bij Stempher Flevogroen staat het groen nadrukkelijk op de eerste plaats. De bezoeker van ons tuincentrum ziet meteen bij binnenkomst dat de enorme zee aan levend tuingoed er altijd netjes bij staat. Duidelijk verzorgd door mensen die een grote liefde koesteren voor alles wat groeit en bloeit.

Ons aanbod is erg gevarieerd: Een grote collectie vaste planten, heesters, bomen, (sier-) grassen, coniferen, haagplanten, klimplanten, groenten en fruit, bamboe, waterplanten, rozen en niet te vergeten een uitgebreid assortiment seizoensplanten.

De kwaliteit is gewaarborgd en alle medewerk(st)ers zijn erop ingesteld om u het allerbeste tuinadvies te geven. Ook voor een goed advies over verschillende soorten meststoffen of grondverbeteringsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij blijven vriend van de natuur en werken voornamelijk met de natuurproducten van DCM. Deze producten laat de natuur het werk doen.

Stempher Flevogroen is als tuin(advies)centrum nadrukkelijk vriend van de levende natuur gebleven en onderscheidt zich hiermee duidelijk van vele andere tuincentra.



"Onderhoud van tuinen"
Adres: Groene velden 49, 8211 BA Lelystad
Telefoonnummer: +31320243977
Stad: Lelystad
Route: Groene velden 49
Postcode: 8211 BA



op zoek naar gerelateerd: Groene Velden Lelystad open dag, Groene Velden Lelystad activiteiten, Groene Velden 110 Lelystad, Intratuin Lelystad, Groene Velden Dagen 2022, Tuincentrum Smits Lelystad, Groene Velden Dagen Lelystad, Tuinhuis Lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hoveniersbedrijf de roos hoveniersbedrijf de roos 2 km Zeer klantvriendelijk, zeer kundig advies en luisterd naar de wensen van de klant!! D...
Intratuin Lelystad Intratuin Lelystad 5 km Ik kwam hier afgelopen weekend met wa vrienden en mijn gezin en het volgende viel mij...
HoutPlaza BV HoutPlaza BV 5 km Speciaal vanuit Amsterdam naartoe gereden. Slechte ontvangst bij de receptie. Meteen ...
ZAM Sierbestrating Tuinhout & Hoveniers ZAM Sierbestrating Tuinhout & Hoveniers 5 km Koop hier nooit,diverse beschadigde tegels gekocht,als je belt had je het gelijk van...
G.T.S G.T.S 6 km Great Vertaald door Google Geweldig
Recensies
Prachtige kerstboom gekocht voor een knappe prijs Kregen ook nog eens vers gebakken oliebollen met echte warme chocolademelk en gluhwijn bij een heerlijk warm en knisperend vuurtje Beste middag kerstboomshoppen ooit! Hopelijk volgend jaar weer
Ik was op de fiets naar dit tuincentrum gegaan voor dragonplant. Ik kon deze niet vinden na een ronde te hebben gedaan. Gevraagd aan de mevrouw die bij de kassa stond, maar helaas was de kweek niet denderend dit jaar. Voorlopig gebruik ik dus de gedroogde versie in de keuken. Moet wel zeggen dat er uitgebreide collectie aan planten is bijv. Munt die naar chocolade ruikt maar ook mooie rozen zoals de Schneewittchen. Leuk is om dat gezien te hebben. Ik kom er zeker terug.
Niet de Intratuin gelukkig, groot assortiment, deskundig en behulpzaam en ook voor tuinonderhoud en aanleg kun je er terecht en de prijzen zijn ook aan de vriendelijke kant. Ook geen winkelcentrum-achtige omgeving met files in de winkelpaden. Wat wil je nog meer?
Planten waren goed. Beetje onhandig met afrekenen, karretje in de winkel/kassa en dan weer eruit is niet te doen
Ook dit jaar weer prachtige kerstbomen
een klein maar kleurrijk plantencentrum waar de klant centraal staat. als er een plant niet is kan die besteld worden zodat je altijd de plant krijgt die je wilt hebben,ik als hovenier betrek daar mijn planten en voeding vandaan tegen nette prijzen.
Super veel mooie planetn en bloemen goede service en tijdens kerst is het altijd gezellig. Je kan er ook nog lekker lunchen.
Leuk en niet zo grootschalig en commercieel opgezet als een intratuin/ranzijn. Niet klein, volop keus en volgens mij goed aan de prijs.
Klantvriendelijk en grote sortering aan planten.
Net even anders dan alle grote tuincentra. mooi assortiment, behulpzame, vriendelijke mensen. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid