facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stellingwerf Tweewielers

Stellingwerf Tweewielers

Info

Service en vakmanschap sinds 1974.

Dealer van: Koga, Flyer, Gazelle, Batavus, Giant, Sparta, Cortina, Raleigh



"De mooiste E-bikes, fietsen en mountainbikes. Verhuur van fietsen en ebikes.De beste merken:GazelleKogaBatavusSpartaVictoriaMeridaDutch ID exclusief"
Adres: oosteind 25, 9331 AE Norg
Telefoonnummer: 0592 612000
Stad: Norg
Route: oosteind 25
Postcode: 9331 AE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Vandaag 3 nieuwe fietsen gekocht. Waarom? Omdat wij al eerder hier fietsen hebben gekocht en de service is hier echt heel goed. Ook hebben ze hier verstand van fietsen en zoeken ze een fiets die bij je past en smeren niets aan. Al met al koop u fiets bij Stellingwerf want hier krijgt u geen spijt van.
Nou ik ben behoorlijk teleurgesteld in de behandeling van dit bedrijf vier keer fiets gebracht met klachten fiets houdt in en maakt lawaai gerizet maar nog steeds de zelfde klacht dus praat mij niet over kundigheid niet dus en de turbo is ook een aan fluit ting dus maar geen fiets weer koopen in norg
Vlot personeel en ze helpen snel. Pas een remschijf besteld . Ik had zelf niet het juiste gereedschap. Zij hebben hem gratis vervangen! Top toch.
Erg bedankt voor de razendsnelle reparatie en zeer klantvriendelijke service! Toppers !
Mega duur. Acculader gazelle innergy 89,95 maar online 46,50 Bijna 2x de prijs van online, schandalig
Nette winkel met grote voorraad fietsen van verschillende merken. Deskundig personeel. Mooie fietstassen gekocht en informatie gekregen over E-bikes.
Geweldige service, gratis diagnose. Bleek kapotte motor. Moet naar Bosch. Dat moet dan maar thuis bij mijn eigen bike totaal dealer.
Auto bij garage, dus e-bike gehuurd om terug te komen naar ons vakantieadres. Wegens minimaal ‘gebrek’ aan fiets aanduiding welke versnelling de helft aan huurprijs eraf. Nadien met fiets die bij vakantieadres hoort langs om probleempje te laten verhelpen. Geen kosten berekend. Is iedereen in Drenthe zo vriendelijk en servicebereid zie ook mijn review over Auto Dorenbos? Geweldig mensen, bedankt! Mede dankzij jullie is Drenthe nog meer onze favo-vakantieprovincie geworden.
Tijdens een fietstocht met de racefiets twee keer lek gereden en toen bij bike totaal gestopt. Ze konden meteen een nieuwe binnenband plaatsen zodat wij weer verder konden richting Groningen. Tevens nog advies over de buitenband om niet nogmaals lek te rijden. Top service!
Fantastische bike ervaring. SUPER SERVICE! GEEF HET DOOR
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid