facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stella Fietsen

"Woon je in de provincie Zuid-Holland, dan ben je welkom in de Stella fietsenwinkel Ridderkerk. Hier staan onze medewerkers zes dagen per week klaar om jou alles te vertellen over onze e-bikes. Ook maak je hier een proefrit en ervaar je waarom steeds meer inwoners van Ridderkerk kiezen voor een Stella fiets.Stella fietsenwinkel Ridderkerk met E-Bike testcenter! Kom naar Stella Ridderkerk en ervaar onze modellen in het echt. Je vindt Stella aan de Noordenweg 26. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en helpen je om de e-bike te kiezen die het Ridderkerk bij jou past. Vervolgens probeer je de fiets uit door een ronde te fietsen in de omgeving. Hiermee ervaar je pas echt hoe fijn een elektrische fiets is.Tot ziens bij Stella Fietsen!"
Adres: Noordenweg 26, 2984 AG Ridderkerk
Telefoonnummer: +31341252266
Stad: Ridderkerk
Route: Noordenweg 26
Postcode: 2984 AG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stella fiets bestellen, Stella Dordrecht, Fietsenwinkel Ridderkerk Bolnes, Stella Fietsen Amsterdam, Stella fietsen Cruquius, Levering Stella Fietsen, Stella lichtgewicht fiets, Garantie Stella Fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vlasblom Tweewielers Vlasblom Tweewielers 63 meter Groei kan ook negatief werken: een maand wachten voordat je fiets gerepareerd kan wor...
Moerkerken Tweewielers Moerkerken Tweewielers 1 km Vriendelijke eigenaar, hij heeft ons goed geholpen. Super snelle service, fiets is we...
Rijploeg 2 Wielers Rijploeg 2 Wielers 1 km Mooie winkel. Groot aanbod. Prima service! Ruim een jaar geleden voor het eerst een e...
Recensies
Mijn vrouw en ik waren vandaag langsgefietst 8km met het idee een eerste goedkopere e-bike aan te schaffen. Wat een geluk, geen klanten. Echter toen we een rondje liepen toonde geen van beide verkopers enige interesse. In de winkel zelf staan fietsen maar geen enkele andere informatie, geen prijzen geen informatie - je bent dus 100% afhankelijk van de verkopers. Van deze mensen wil je dus niet afhankelijk zijn.
Prima ontvangst met koffie, duidelijk verhaal, mooie aanbieding en mooie inruilprijs. Proefritten gemaakt op diverse modellen en de knoop doorgehakt. We hebben dus een fiets gekocht bij Raoul bij Stella in Ridderkerk en over 13 dagen gaan we die ophalen bij de fabriek in Nunspeet, én de fietsendrager kunnen we ook in Ridderkerk van Stella lenen! Mijn vrouw en ik zijn super geholpen bij Stella !!
Afspraak gemaakt voor een proefrit op het topmodel van Stella, blijkt dit model niet in de winkel te staan terwijl dit wel zo was aangegeven. Vervolgens geven wij aan twee van deze fietsen te willen kopen maar blijkt dit zo lastig te zijn dat we uiteindelijk maar vertrokken zijn omdat de verkoper naar ons idee niet echt de moeite wilde nemen.
Prima service bij Stella fietsen. Je wordt benaderd voor een afspraak en kunt kiezen wanneer het je het beste uitkomt. Bij de shop krijg je koffie als je ook maar even moet wachten als je de fiets weer ophaalt en ondertussen wordt nog even als extra service het gebruik van de dagteller van de fiets nader uitgelegd. Kortom prima service bij Stella.
Zo ontzettend leuk en goed geholpen door de twee heren in deze Stella winkel . Blij met mijn nieuw bestelde fiets. Ik zou het zeker aanraden om in deze Stella winkel in Ridderkerk eens te gaan kijken.
Vanwege een probleem met mijn E-bike ben ik gisteren zonder afspraak bij het Service center langs gegaan. De fiets werd door de monteur gelijk nagekeken en gerepareerd. Uitstekend geholpen en ook de koffie was heerlijk!
Er is door een enthousiaste verkoper een fiets aan mij verkocht. Echter de kleine letters...verzekring/chip etc. Heel commercieel. De wachttijd van de customer service laat heel veel te wensen over.
Prima geholpen vandaag. Proefrit op twee electrische fietsen gemaakt. Verkoper nam ruim de tijd om mij van advies en informatie te voorzien
We zijn gisteren in Schiedam geweest om de nieuwe fietsen op te halen,maar geef ons maar Stella Ridderkerk doet veel warmer aan gezellig ,vriendelijk en denken met je mee.
Prima geholpen, vriendelijk en duidelijk. 2 mooie fietsen gekocht bij Raoul.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stella Fietsen met het openbaar vervoer


Ridderkerk, Donkerslootweg 320 meter
489
Ridderkerk, Donkerslootweg 330 meter
290
Ridderkerk, Koningsplein 360 meter
143
144
608
609
Ridderkerk, Koningsplein 370 meter
143
144
21
608
609
610
Ridderkerk, Donkerslootweg 440 meter
290

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid