facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stella Fietsen

Stella Fietsen
"Woon je in de provincie Gelderland, dan ben je welkom in de Stella fietsenwinkel Bemmel. Hier staan onze medewerkers zes dagen per week klaar om jou alles te vertellen over onze e-bikes. Ook maak je hier een proefrit en ervaar je waarom steeds meer inwoners van Bemmel kiezen voor een Stella fiets.Stella fietsenwinkel Bemmel met E-Bike testcenter! Kom naar Stella Bemmel en ervaar onze modellen in het echt. Je vindt Stella aan de Klappenburgstraat 36. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en helpen je om de e-bike te kiezen die het beste bij jou past. Vervolgens probeer je de fiets uit door een ronde te fietsen in de omgeving. Hiermee ervaar je pas echt hoe fijn een elektrische fiets is.Tot ziens bij Stella Fietsen in Bemmel!"
Adres: Klappenburgstraat 36, 6681 XS Bemmel
Telefoonnummer: +31341252266
Stad: Bemmel
Route: Klappenburgstraat 36
Postcode: 6681 XS


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stella Fietsen Enschede, Stella fiets fietsenmaker, Stella Fietsen Cruquius, Stella fietsen Nederland, Stella Fietsen Eindhoven, Stella Fietsen contact, Brochure Stella fietsen, Stella Fietsen Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hermans Tweewielers Bemmel Hermans Tweewielers Bemmel 298 meter Keer op keer heel erg goede service. Ze denken mee. Dat doen ze als je een fiets koop...
Recensies
In tegenstelling tot het hoofdkantoor is de winkel in Bemmel goed. Afgelopen zaterdag naar een achterzitje wezen kijken, vandaag is deze er keurig netjes opgezet. Goed geholpen.
Stella is en blijft een beetje een slecht product. Nu voor de 4e keer terug omdat de motor stuk is. Mij werd verteld dat ik niet telkens op volle toeren moet rijden want dan gaat hij sneller stuk. Nou heb ik al 8500 km met dezelfde motor gereden en geen enkel probleem ervaren en nu de.laatste 400 km niets anders dan problemen. Voor mij geen Stella meer.
Top winkel en personeel, duidelijke uitleg, de voor en nadelen besproken van een middenmotor en van de voorwielmotor. Eindresultaat hebben wij hier een fiets gekocht en zullen wij hopelijk nog heel lang blij mee zijn!
De fiets gebracht voor de 1e onderhoudsbeurt.....deze kwam precies op tijd want de dag ervoor ketting gebroken en de accu wilde niet meer uit de slede. Alles in korte tijd gerepareerd kon erop wachten onder het genot van een kop koffie vriendelijke monteur en verkoper.
Vandaag de fiets van mijn zoon gebracht, die door diefstal er flink toegetakeld uit zag. Maar dankzij de lieve monteur, kon ik deze vandaag ook weer ophalen. De fiets is netjes gemaakt en alles is weer netjes geregeld via de verzekering. Kind blij en ik super tevreden over de prima service. Dikke 10 voor jullie !!!!
Wat een stelletje laaienlichters zeg ! Voor een fiets Vienna MDS Comfort € 2115,- betaald. Omdat ie veel te zwaar trapte heb ik vlak na de aanschaf daarover geklaagd. Ik moest maar even langs komen met de fiets. Maar daar zat het probleem : Bemmel was te ver weg om met die fiets te fietsen. Daar waar tijdens de verkoop nog alles vriendelijk was en de fiets zelfs werd langs gebracht, kon nu niets meer behalve langs komen. Dat leek me niet veel zin hebben want de fiets was nieuw, dus wat kan je eraan veranderen? Het jaar daarop toch maar weer gebeld. Inruilen was een optie zei het hoofdkantoor. Resultaat : Ik kreeg voor deze nieuwe fiets met stand 275 km, nog € 300,- terug. Met de opmerkingen erbij dat alles mijn schuld was : had ik maar geen middenmotor moeten nemen op internet onderzocht : zou stabieler op de weg liggen. Echter mijn belangrijkste vraag tijdens de koop was : ik wil heuvels op kunnen fietsen en heb niet veel kracht. Mij werd toen de Vienna MDS Comfort aangesmeerd. Waardeloos dus. Nare zaak en naar merk met hun reclames over hoe geweldig klantvriendelijk ze zijn. Geloof daar maar niets van. Het zijn gewoon geldwolven met hun gladde verkooppraatjes.
Beloofd is beloofd.. Ongeveer anderhalve maand geleden was is in de winkel in Bemmel om een proefrit te maken op de Stella fietsen. Kreeg goede uitleg en heb toen 2 fietsen geprobeerd. Met een kopje koffie en een lekker koek hebben we de boel door genomen en een berekening gemaakt. Gelijk een afspraak kunnen maken om de fiets in Nunspeet de fiets op te halen. Hoop de dat service beurt ook zo'n fijne ervaring word
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer fijn geholpen door Ted Wieland. Rustig de tijd kunnen nemen en duidelijk uitleg gekregen. En ben ook nog is gebeld om te vragen hoe het is gegaan met bezorging etc. Dus kortom een top ervaring!
Omdat de telefonische afspraak vrijwel ondoenbaar was geen doorkomen aan ben ik met een kapot wiel zelf naar Bemmel gereden met de reservefiets van mijn vrouw. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en werd mij verzekerd dat er hard aan de telefonische bereikbaarheid gewerkt werd. 48 uur later kon ik mijn voorwiel met nieuwe lagers en een gesmeerde motor weer ophalen. Topservice van Harry en René
Door de storm onlangs zaten er helaas ineens twee grote scheuren in mijn zadel. Vandaag op de bonnefooi even langs de werkplaats van Stella in Bemmel om te vragen wat een nieuw zadel kost. Ik kreeg te horen dat ik een verouderde zadelpen had, en de monteur haalde mijn zadel gelijk van de fiets af. Even later komt hij terug met een nieuw zadel, zet deze erop, stelt hem ook netjes op mijn hoogte in. Vervolgens vraag ik wat de kosten zijn, blijk ik niets te hoeven betalen. Wat een service! Het personeel in zowel de winkel als in de werkplaats zijn sowieso altijd vriendelijk en behulpzaam. Ben erg blij dat ik een aantal jaar geleden voor een Stella fiets gekozen heb. Fijne fiets en goeie service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid