facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stella Fietsen

Stella Fietsen
"Woon je in de provincie Limburg, dan ben je welkom in de Stella fietsenwinkel Roermond. Hier staan onze medewerkers zes dagen per week klaar om jou alles te vertellen over onze e-bikes. Ook maak je hier een proefrit en ervaar je waarom steeds meer inwoners van Roermond kiezen voor een Stella fiets.Stella fietsenwinkel Roermond met E-Bike testcenter! Kom naar Stella Roermond en ervaar onze modellen in het echt. Je vindt Stella aan de Kapellerlaan 239. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en helpen je om de e-bike te kiezen die het Roermond bij jou past. Vervolgens probeer je de fiets uit door een ronde te fietsen in de omgeving. Hiermee ervaar je pas echt hoe fijn een elektrische fiets is.Tot ziens bij Stella Fietsen in Roermond!"
Adres: Kapellerlaan 239, 6045 AG Roermond
Telefoonnummer: +31341252266
Stad: Roermond
Route: Kapellerlaan 239
Postcode: 6045 AG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijwielhuis Roermond Rijwielhuis Roermond 1 km Ik kom hier nu al een tijdje. En de man die me altijd helpt is super vriendelijk. En ...
Jaspers Rijwielen Jaspers Rijwielen 2 km Goede winkel, waar de klant voorop staat.
Rijwielgarage Hoogvonderen Rijwielgarage Hoogvonderen 2 km Dé fietsenmaker in Roermond voor reparaties en verkoop van fietsaccessoires. Buiten r...
Itek Roermond Itek Roermond 3 km Allereerst hebben ze geen kennis van de producten die ze verkopen, medewerkers lezen ...
Amslod Amslod 3 km Amslod is een uitstekende fiets, prijs / kwaliteit verhouding prima. Service tot op h...
Decathlon Roermond Decathlon Roermond 4 km Goed geholpen in de winkel zelf. Maar toen kwamen we aan de kassa. Met 3 man sterk st...
Recensies
Een zeer fijne ervaring gehad bij Stella Roermond. Waar even iets mis leek te zijn met de betaling van mijn niewe e-bike was er gelukkig na een dubbele check niets aan de hand. Medewerker Martijn belde hiervoor naar het hoofdkantoor om met een andere medewerker te overleggen over een mogelijk andere opties. Martijn heeft me ook geholpen bij het uitzoeken van en het informatie geven over de fiets. Hierbij was hij erg open en eerlijk over welke accu ik het beste kon aanschaffen etc. Zonder verkooptrucjes waardoor ik later honderden euro’s duurder uit zou zijn. Een fijn gevoel! Nadat gelukkig alles oké bleek met de betaling van de e-bike, hielp Martijn me tijdens een regenbui om uit te zoeken hoe ik mijn nieuwe fiets op de fietsendrager kreeg. Helemaal doorweekt heb ik hem bedankt, menig ander verkoper had me hier niet zo bij geholpen. Voor hem was dit vanzelfsprekend. Wat een service! Beste Martijn, je bent een topper!!!!
Heel duidelijk en fijne uitleg gehad over de verschillende modellen in de showroom. Daarna voor mijn moeder de ideale elektrische fiets uitgekozen met behulp van deskundige en aardige verkoper. Na een check in de werkplaats konden we de fiets een week later ophalen en kan mijn moeder gaan genieten van mooie fietstochten. Dankjewel Stella Roermond voor de fijne service!
Gisteren 2 e-bikes aangekocht bij Stella Roermond. Afgelopen zaterdag eerst proefrit gaan maken en de nodige info verzameld. Beide momenten geholpen door zeer vriendelijke medewerker die echt de tijd neemt voor elke klant. Ook tijdens het bestellen probeert hij je een zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden. Kortom, topservice!
Ik had vorige week een afspraak gepland voor een proefrit in Nuth. Netjes en vriendelijk geholpen door Ludo. Bij het bestellen werd mij verteld accu van 500 zoveel is actieradius is prima meer niet nodig,en Ludo ook meteen aangevinkt op laptop. Het is mijn eerste E bike, en vertelde erbij ,kies voor dit model omdat ik dan krat voorop wil ,waar ik mijn twee kleine teckels in wil meenemen . Ik wilde een krat erbij bestellen, maar dit lukte niet bij bestelling door Ludo,waren alleen kleine voorradig. Advies zelf kratje bij Gamma €10 ....ook nog goedkoper. Nou dus na bestellen naar de Gamma, helaas zat niks fatsoenlijks erbij . In avond online een mooie krat besteld van het merk Basil. Wat ook nog eens beter matchte met kleuren fiets. Ludo vertelde mij dan zet monteur dit wel met tyraps vast voorop fiets. Gisteren kon ik al snel na bestelling mijn fiets ophalen in Roermond. Denk neem krat mee, mss kunnen ze dat ook daar. Tot mijn grote verbazing werd mij door Arjan eens even alles anders uitgelegd, dat ik juiste krat had besteld per toeval, waar ik met het mik systeem niks met tyraps,maar met mooi kliksysteem deze kon bevestigen. Ter plaatse deze snel besteld online, Arjan vertelde welke...en hele demonstratie hoe ik dit perfect zelf kon monteren. Toen de vraag ivm accu wat verkoper had verteld, ik zeg tja over de duurdere en langere levensduur, niks uitgelegd ...nou bleek wel zeker veel beter meteen veranderd,en € 200 bijbetaald. Door beide vriendelijk geholpen, maar als Arjan mij niet dit advies had gegeven, had ik niet geweten dat deze mooie opties op de fiets waren. Mand kan voor en achterop worden bevestigd met dit simpele kliksysteem van Mik. Dankjewel Arjan voor je uitleg, advies, ben je zeker 1 uur mee bezig geweest. Betere accu dankzij jou. Top!! Ohh ja en verbaasd over mensen, wat niet redelijk zijn in review geven over Ludo in Nuth .Heb je geen afspraak gemaakt, was ook die dag dat ik er was en wel een afspraak had, en nog meerdere klanten. En idd is het logisch ,dat Ludo dan vriendelijk en netjes vraagt heeft u een afspraak? Nee...dan adviseer ik u dat wel te doen, of een andere keer terug te komen, of keuze even blijven wachten. Want het was gewoon druk, en herken echt niks van onbeleefd of bot gedrag. Al met al met beide heren een positieve ervaring!!
Wij hadden om 11uur een afspraak ingepland om nieuwe Stella fietsen te kopen, na een half uur wachten de proefrit gemaakt met de fietsen waarna de verkoper kort bij ons aan tafel kwam zitten en daarna bij andere klanten aan tafel ging zitten. Wij hebben hem niet meer gezien! We zijn na nog een half uur te hebben gewacht om 13:15 onverichterzake naar huis gegaan. Stella Roermond NOOIT MEER!
Zure nasmaak. Wat ontzettend jammer dat verkoper Job enigszins ongeïnteresseerd overkwam. Misschien kwam het door de drukte in de winkel van dat moment. Erger nog, vind ik het ronduit teleurstellend en onbeschoft dat hij ongevraagd een verzekering op de factuur zet. Tijdens het verkoopgesprek hadden we meerdere keren aangegeven dat we niet geïnteresseerd waren in een verzekering en het Zorgeloos Fietsen-plan. Bij het ophalen gaf de monteur aan dat er blijkbaar toch een verzekering door Job op de factuur was gezet. Hij gaf aan dat dit blijkbaar wel vaker gebeurde, op dezelfde dag zelfs al meerdere malen. Hoewel de verzekering binnen 14 dagen opgezegd kan worden, vind ik een dergelijke actie stijlloos.
2 mooie fietsen gekocht. Job gaf een heldere uitleg en beantwoorde mijn vele vragen met veel geduld en dat is prettig met zo’n grote uitgave. Ik ben met een zeker gevoel en na een lekker kopje koffie blij naar huis gegaan. Over 2 weken zijn de fietsen klaar, voor nu verheugen op vele relaxte en veilige kilometers. Vriendelijke groet Mandy
Wij zijn vandaag fijn geholpen door Jop bij Stella fietsen Roermond. Fijn dat mijn man en ik een rondje mochten fietsen op de fietsen waar we interesse in hadden en daarna nog verdere uitleg over de verschillen etc. kregen. We gingen met een tevreden gevoel én de aankoop van een fiets naar huis.
Ben geslaagd voor een prachtige Stella Vicenza Superior na een heel prettig gesprek en uitgebreid advies van Roy... Een Adres waar we zeker terug zullen komen en die we anderen willen aanbevelen.
Na een zeer prettig gesprek met de zeer kundige en vriendelijke verkoper Jop 2 demo fietsen uitgeprobeerd met verschillende motoren, direkt besloten om 2 fietsen te kopen. Super geholpen door hem. Zeer aan te bevelen. Nu hopenlijk veel fijne fiets kilometers.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stella Fietsen met het openbaar vervoer


Roermond, Kapel in 't Zand 90 meter
61
Roermond, Kapel in 't Zand 100 meter
61
Roermond, Scheidingsweg 380 meter
63
Roermond, Scheidingsweg 390 meter
62
Roermond, Heinsbergerweg 420 meter
61

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid