facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stella Fietsen

Stella Fietsen
"Woon je in de provincie Noord-Holland, dan ben je welkom in de Stella fietsenwinkel Hoorn. Hier staan onze medewerkers zes dagen per week klaar om jou alles te vertellen over onze e-bikes. Ook maak je hier een proefrit en ervaar je waarom steeds meer inwoners van Hoorn kiezen voor een Stella fiets.Stella fietsenwinkel Hoorn met E-Bike testcenter! Kom naar Stella Hoorn en ervaar onze modellen in het echt. Je vindt Stella aan de De Marowijne 27. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en helpen je om de e-bike te kiezen die het Hoorn bij jou past. Vervolgens probeer je de fiets uit door een ronde te fietsen in de omgeving. Hiermee ervaar je pas echt hoe fijn een elektrische fiets is.Tot ziens bij Stella Fietsen in Hoorn!"
Adres: De Marowijne 27, 1689 AR Zwaag
Telefoonnummer: +31341252266
Stad: Zwaag
Route: De Marowijne 27
Postcode: 1689 AR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stella fietsen aanbieding, Stella fietsen met middenmotor, Stella Fietsen Drenthe, Stella Fietsen Den Helder, Levertijd Stella fietsen, Storing Stella fiets, Stella Fietsen zondag open, Stella Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile Breed en Meester De Fietsspecialist - Zwaag / Hoorn Profile Breed en Meester De Fietsspecialist ... 2 km Op zoek naar een racefiets, elektrische fiets of mountainbike? Kom gerust eens langs ...
Recensies
Mensen koop geen fiets bij Stella 3 keer geweest voor reparatie laatse afspraak zouden er onderdelen zijn besteld toen.ik.kwam geen onderdelen werd weer naar huis gestuurd door een zeer brutale jonge monteur.Ennhij zei ik moest thuis maar weer een nieuwe afspraak maken.Toen naar verkoper gegaan en die zei hij had niets.met de werkplaats te maken en ook hijzei je moet een nieuwe afspraak maken. Dus 3x geweest fiets niet gemaakt 2 x mail gestuurd en formulier online ingevuld maar u raad het al niets meer gehoord Telefonisch niet bereikbaar Mijn advies koop geen fiets bij Stella Waardeloze service willen alleen graag verkopen en dan stopt het. Voor mij geen Stella meer
Laatst voor een onderhoudsbeurt naar ,,servicecentrum,, Zwaag geweest. Wat een aanfluiting.Bij binnenkomst zat de ,,monteur,, op zijn telefoon te klooien en deed net of wij er niet waren.Na herhaaldelijk contact proberen te maken,vroeg hij waar we voor kwamen. Zet de fietsen maar binnen was het op een verveelde toon. En of er nog bijzonderheden waren.Ja,zeg ik,de accu gaat steeds los,maar dat kon hij niet maken. En er zit een gat in mijn achterband,of hij die wilde vernieuwen,dat was niet nodig want deze banden konden niet lek,dus wel 3 dagen later een lekke band. Ik zeg,ik denk dat mijn ketting gespannen moet worden want ik hoor hem steeds over mijn kettingkast gaan.Bij het ophalen maakte ik een proefrondje,niet gespannen dus,dit hoort dus gewoon al bij een normale onderhoudsbeurt. 120 euro betaald maar ik heb er geen goed gevoel aan over gehouden.
Misschien flauw om hiervoor een 2-ster review te geven, maar ik pas hem met plezier aan nadat we een ander beeld hebben. We hebben een afspraak gemaakt op oudjaarsdag, wanneer de winkel open zou zijn volgens Google Maps én hun eigen website. Daar aangekomen was de winkel gesloten, we belden ze op en we kregen te horen dat er meerdere winkels zijn die nu toch dicht zijn. De telefoniste verontschuldigde zich vriendelijk, vandaar toch 2 sterren.
Eerste service beurt... vriendelijke mensen en vakkundig personeel...kreeg ook hele fijne uitleg op al mijn vragen....was al blij met mijn nieuwe fiets...maar nu ook nog het fijne gevoel dat als er problemen zouden ontstaan ze daar vakkundig voor mij klaar staan
Alweer perfect geholpen door de monteur van deze vestiging. Ik was een onderdeel kwijtgeraakt van het achterspatbord. Monteur had dit gelukkig op voorraad en plaatste dit kosteloos op de fiets. Top service. Bedankt.
Nooit meer Stella! Een maand geleden een elektrische fiets gekocht voor mijn vader. Toen wij terug moesten omdat de accu stuk bleek en de verkoper ons niet wilde helpen maar doorstuurde naar de werkplaats troffen wij een zeer onbeschofte medewerker die alleen maar schoffeerde dat hij het zo druk had. Na twee maanden hebben wij de verkoop afdeling gebeld omdat mijn moeder interesse had in een fiets van 3500,- alleen wilden wij enkel maten weten. De verkoper vertelde de maten niet te weten en dat wij maar naar de winkel zelf moesten om te meten. Op mijn vraag of zij de winkel niet even konden bellen omdat wij niet in de buurt wonen werd geantwoord dat zij hun eigen winkels niet konden bellen. dat gelooft toch niemand Uitgaande van een incident zijn wij toch maar naar de winkel in Hoorn afgereisd. Eenmaal daar aangekomen moesten wij even wachten omdat er 3 kanten voor ons waren. Natuurlijk geen probleem. Maar dat gaf ons wel de gelegenheid te luisteren naar de verkoper die met een echtpaar bezig was. De manier hoe de verkoper deze klanten hielp was stuitend. Heel onbeschoft. Hij gaf deze mensen echt het gevoel alsof hij ze niet serieus nam. Op elke vraag kwam een snauw. Dit heeft ons toen besloten maar weg te gaan uit de winkel en elders onze fiets te kopen.
Afgelopen weekend de winkel bezocht,er kon geen goedemiddag vanaf. De verkoper was bezig met andere klanten maar gunde ons geen blik of knikje dat hij ons had gespot en wij een welkom gevoel kregen. Heel jammer want ik wilde heel graag een proefrit maken. Dus na een rondje in de winkel , maar weer teleurgesteld naar huis.
De fiets zou afgeleverd worden met een volle accu zodat ik naar huis kon fietsen, maar hij was nog geen 20 procent geladen ook werd de oude fiets niet ingenomen. Daar sta je dan.
Vanmiddag zonder afspraak voor informatie over reparatie naar Zwaag gefietst. Ik werd even tussendoor geholpen. De reparatie werd ter plekke uitgevoerd door een vriendelijke meneer. En met een grote glimlach. Gratis ! Wat een goede service !
Normaal ben ik nooit zo van reviews geven, maar sinds ik door Milko geholpen ben aan mijn 2 nieuwe Vicenza voorwiel motoren, moest ik wel. Wat een top fietsen en wat een topper die Milko. Precies wat wij zochten en erg happy met de nieuwe bikes. Dankjewel Milko voor alle goede service. Een echte gastheer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stella Fietsen met het openbaar vervoer


Zwaag, Waarschap 20 meter
232
Zwaag, Waarschap 30 meter
232
Zwaag, De Marowijne 320 meter
232
Zwaag, De Marowijne 360 meter
232
Zwaag, Butterwoud 440 meter
132

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid