facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stella Fietsen - Best

Stella Fietsen - Best
Adres: Bosseweg 35, 5682 BA Best, Nederland
Telefoonnummer: 0341 252 266
Staat: Noord-Brabant
District: Best
Stad: Best
Route: Bosseweg
Huisnummer: 35
Postcode: 5682 BA


Openingstijden

maandag: 09:30–17:30
dinsdag: 09:30–17:30
woensdag: 09:30–17:30
donderdag: 09:30–17:30
vrijdag: 09:30–17:30
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Een hele mooie winkel met super uitleg van het personeel. Rustig de tijd gekregen om een proefrit te maken zolang ik wilde en zelfs met 2 fietsen zodat ik op de helft van de rit kon wisselen van fiets. Dus later een mooie nieuwe E bike gekocht. In Juli ophalen dus top en heel tevreden.
Mooie winkel voor een fiets te kopen maar van de 3 fietsen zijn er 2 meer kapot dan dat ze werken. 1 fiets nu half jaar oud is nog nooit goed geweest accu laad niet volledig op en is dus ook snel weer leeg. Fiets al meerdere keren gebracht voor reparatie maar hierbij is alleen maar meer kapot gemaakt accu bevestiging afgebroken en accu zit een scheur is de behuizing maar het probleem is nog steeds niet verholpen. Als er mechanisch niks met de fietsen mankeert staan ze weer stil en dit is dan volges stella omdat er een update moet plaatsvinden wat daarna ook weer rare mankementen veroorzaakt. Fietsen is nu zovaak iets mee gebeurd dat mijn moeder en oma weer op hun fietsen van een b merk van 6 jaar oud rijden omdat ze bang zijn weer op eigen kracht naar huis te moeten fietsen met de Stella's.nnSamengevat ze verkopen je met liefde en plezier een fiets maar deze ook onderhouden en reparen zodat je er ook plezier van hebt doen ze niet aan. Of de fietsen nu zo slecht zijn of de monteurs is mij nog steeds niet helemaal duidelijk maar het lijkt een combinatie van deze 2 te zijn. Ook moeten de reparaties altijd worden ingepland wat telkens een maand of langer duurt waardoor je zowiezo al een 2e fiets moet hebben als je er van afhankelijk bent. Wij zijn blij dat we onze oude fietsen niet hebben ingeruild bij stella want dan hade we al vaak en lang met de bus gemoeten.
Verkoper Jordi is een rustige sympathieke jongeman en gaf eerlijke adviezen. Als wij een cijfer moesten geven: een dikke 10.
We zijn heel erg blij met de fietsen, die we gekocht hebben! De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend. Heel erg goed geholpen door Nick!nToch kan ik me herkennen in vorige recensies. Onze fietsen werden de 1e keer gratis thuis afgeleverd, omdat er iets misgegaan was met de 1e leveringsafspraak. Prettige, rustige en volledige uitleg. Top! We hadden 2 types gekocht en ik had zelf spijt, dat ik geen duurder type had gekocht. Geen probleem, ik kon de fiets inruilen en had mijn 2e nieuwe fiets een week later. Wegens ziekte bij het personeel moest ik eerst een half uur wachten, maar dat had ik begrip voor. Helaas wel een haastige uitleg. Bij de eerste flinke fietstocht een schroefje uit de standaard losgetrild en verloren, reflectoren van 1 pedaal kwam los. Echter, de service van Stella is TOP, de fietsen mooi en degelijk, goed afgewerkt en presteren heel goed!! Ik ben blij met mijn Stellafiets en zou niet de Flyer van mijn vriendin willen hebben. Alle snoeren zijn ook mooi weggewerkt en ik krijg veel complimenten over de fiets!
Fijne winkel, geen opdringende verkoop. Vriendelijk personeel.nBen geholpen door Arjan en hij dacht goed mee over bv voor of midden motor, fiets zadel enz.nNam alle tijd om alles uit te leggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid