facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steketee Outdoor Centrum

Steketee Outdoor Centrum

Info

Steketee Outdoor Centrum voor al uw kinderfeesten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, familie reünies speciale uitjes en nog veel meer

Geschiedenis

Ons terrein van 4,5 hectare ligt gelegen in Rucphen (West Brabant) maar ook op jouw locatie kunnen wij onze activiteiten plaatsen. Mocht je na het bekijken van de website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week open voor al je activiteiten.

STEKETEE OUTDOOR CENTRUM, DE OUTDOOR LOCATIE VAN ZUID-NEDERLAND!

Adres: Gastelsebaan 18A, 4715 TB Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 0165560870
Stad: Rucphen
Route: Gastelsebaan 18A
Postcode: 4715 TB



op zoek naar gerelateerd: Paintball kinderfeestje Breda, Kinderfeestje Roosendaal, Kinderfeestje Paintball Brabant, Kinderpaintball, Survivallen Brabant, Paintball Renesse, Paintball Bergen op Zoom, Airsoft kinderfeestje Brabant
Recensies
Geniale ligging. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Leuke activiteiten.
Geweldige middag gehad, paintball instructeur was super aardig en legde alles duidelijk uit. Ze zijn 'streng' op veiligheid -wat alleen maar goed is- maar zorgen wel voor toffe spellen. Ook de maskers en wapens zij. Van een goede kwaliteit. Wij hebben het SWAT arrangement geboekt voor een vrijgezellenfeest en hebben hier echt veel plezier aan gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijk onthaal met een leuk terrein. Paintball geweren waren goed in orde. Bedankt voor de toffe namiddag.
Super ervaring. Ben 2x eerder geweest bij andere zaken. Dit was veruit het leukst. Ruime battleground en goede begeleiding.
Hele mooie outdoor baan, en een geweldig aardige instructeur - Andy. Alleen de baas van het bedrijf was ontzettend inflexibel en moeizaam: de kosten voor extra balletjes, hapjes en drankjes etc. moest cash worden betaald waarom blijft een raadsel.... Overschrijven kon niet en toen we geld moesten pinnen in het dorp in de buurt, moest er per se iemand “achterblijven”. Erg kinderachtig en wantrouwend kwam dat op ons over, terwijl we toch een mooie middag hebben beleefd. Snel hopen op een iets ander beleid dus!
Mooie paintball faciliteiten. Lekker in het bos met natuurlijke dekkingen. Diverse speelvelden
Perfect voor een hele dag vermaak. Hele leuke spelvormen. Top begeleiding door enthousiaste medewerkers. Ook voor je vrijgezellen feest. Voor jong en oud. Let op niet voor watjes.
Leuk en goed opgezet paintball terrein. Werken aardige mensen. Wel druk met veel vrijgezelle feesten. Mocht d3 pret niet drukken. Leuk. Voor herhaling vatbaar
Heel leuk voor allerlei soorten activiteiten, je bent er echt actief bezig en er zijn verschillende leuke spellen bedacht!
2x geweest met verschillende vrijgezellenfeesten. Beiden keren prima vermaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid