facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steketee Computers

Steketee Computers

Info

Advies Reparatie en Verkoop van computers, laptops, tablets en overige randapparatuur

Geschiedenis

Steketee Computers is een jong bedrijf wat zich richt op de particuliere markt en zich gespecialiseerd heeft in het advies geven, verkopen en repareren van computer gerelateerde producten.

Bernie Steketee, 27 jaren oud en geboren en getogen in Yerseke heeft dit bedrijf in september 2013 opgestart.

Ons doel is om al onze klanten de aandacht en persoonlijke service te geven die ze verdienen. Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar adres met persoonlijke service neem dan gerust eens contact met ons op.



"Uw computerspecialist voor klein-zakelijke en particulieren"
Adres: Lepelstraat 7, 4401 EB Yerseke
Telefoonnummer: +31113296525
Stad: Yerseke
Route: Lepelstraat 7
Postcode: 4401 EB



op zoek naar gerelateerd: D.T. computers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ikwileenpc.nl Ikwileenpc.nl 448 meter IkwileenPC.nl is een ICT gerelateerde onderneming uit initiatief van CherryChapter. ...
D.T. Computer Services D.T. Computer Services 542 meter Super service, accuraat en kundig persoon
Recensies
Hier doet men zijn best om klanten service te bieden. Ik merk dat hij er niet in de 1e plaats op uit is om een nieuwe computer aan te smeren. Dat vind ik sterk.
Top bedrijf waar service nog hoog in het vaandel staat! Omdat tot mijn grote schrik mijn computer niets meer deed bij het opstarten Steketee Computers gebeld, met in mijn achterhoofd toch wel het idee: "zal wel een nieuwe worden"... Bernie stelde me al gerust, en zei dat het waarschijnlijk kwestie van het vervangen van een voeding was. Ik kon gelijk langskomen en er werd ook gelijk naar gekeken: "klaar terwijl u wacht service", waar vind je het nog. En inderdaad maar kwestie van een voeding gelukkig...!
Nieuwe laptop gekocht en alles van de oude overgeplaatst door Bernie. De nieuwe werkt in 1 keer feilloos en daar word ik blij van. Bedankt Steketee Computers! Perfect werk.
Prima geholpen met het opsporen van de fout in de pc voor een schappelijke prijs!
Uitstekend bedrijf, erg vriendelijk ook!
Heldere informatie fij contact, vlot geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid