facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steigerbuis Online

Steigerbuis Online

Info

In onze webshop www.steigerbuis-online.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment steigerbuis koppelingen, steigerbuizen, spandoeken, accessoires en meer!



"Maak eenvoudig de mooiste kledingrekken, kapstokken, trapleuningen, fitness toestellen, meubels, hekwerken en nog veel meer met steigerbuizen en buiskoppelingen. Je hebt alleen nog een inbussleutel nodig.Check onze unieke collectie Doe Het Zelf Bouwpakketten 550+ en bepaal je eigen afmetingen, bekijk in 3D en bestel deze direct online. En dit alles gemiddeld binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Succes met je project!Je vindt u ons in Monster, gemeente Westland. Gelegen aan de kust. Je kunt de bestelling ook afhalen en combineren met een bezoek aan het strand!Tot ziens bij SteigerbuisOnline"
Adres: Vlotlaan 112, 2681 TV Monster
Telefoonnummer: +31 (0)174 725710
Stad: Monster
Route: Vlotlaan 112
Postcode: 2681 TV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Steigerbuis GAMMA, Steigerbuis 4 meter, Steigerbuis meubels, Steigerbuis maten, Steigerbuis kledingrek, Steigerbuis Hubo, Steigerbuis kast, Steigerbuis koppelingen HORNBACH
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aslon Garden Aslon Garden 66 meter Aslon Garden ontwikkelt, produceert en distribueert kunstgras, split- en grindplaten,...
Audiovector Belgie Audiovector Belgie 323 meter
Recensies
Wij hebben buizen op maat besteld voor ons postzakken wasrek. De website was erg duidelijk. Het bestelproces ging gemakkelijk. We hadden alles binnen een week in huis en de levering verliep prima. Goede prijs kwaliteit verhouding. Al met al, een aanrader!
Mijn bestelling voor een garderobe was na één dag al klaar voor ophaling. Het berekenen van de maten was niet evident maar de klantendienst heeft mij hier goed geholpen. Het installeren van de buizen ging zeer snel.
Goede producten en ruim assortiment, vooral langere lengte buis dan de bouwmarkt is handig. Bereikbaarheid na vrijdag 17 uur slecht via de chat we bellen/mailen u terug, niet en op zaterdag via de telefoon helemaal onbereikbaar. Na een aantal keren overgaan verbinding verbroken. Had bij bestelling op vrijdag vraag gesteld of het zaterdag al opgehaald kon worden, aangezien ik in de buurt moest zijn. Niets gehoord.
Helemaal zoals gewenst aangekregen. Via de website zelf ontworpen, hier in elkaar gestoken. Enige minpuntje: de dimensies van de overgangstukken moet je op de webstore zelf opzoeken en de ontwerper gaat door de grond en de muren ipv deze aan te passen aan het ontwerp. Hierdoor kwamen hier een paar afstanden niet helemaal uit. Een voet is compacter dan een T-stuk. Daarnaast mooi zaagwerk en exact de juiste stukken aangekregen per zending.
Geweldige materialen! Jullie leveren wat jullie zeggen dat jullie leveren!
Snelle levering, goed verpakt en alles op de juiste maten en prachtige kwaliteit! Al vaker besteld, zal ik in de toekomst weer doen en iedereen aanraden! Top verkoper!
Ik gaf specifieke maten op die tot op de enkele mm nauwkeurig moesten zijn. Dit hebben ze helemaal waar gemaakt. Straks zwarte gecoate vierkant buizen. Makkelijke tevens op te halen. Vriendelijk, maar zeker ook kwaliteit..!!
Perfect op maat in 3d ontworpen. Stevige constructie. Snelle levering.
Bestelling is en was compleet Alleen de berichtgeving van dat ze het komen brengen is dan wel weer erg laat helaas Of wel 2 uur er voor
Mooie prijzen en zeer snel geleverd. Materiaal van goede kwaliteit. Ik heb een mooie bar-voetenleuning gemaakt voor onze buitenbarretje. Ben er erg blij mee en alles voelt zeer hoogwaardig en lekker stevig aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid