facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steiger 28

Steiger 28
Adres: Pontweg 28 , Aalsmeer 1432 BX, NL
Telefoonnummer: 0297 324 762
Stad: Aalsmeer
Route: Pontweg 28
Postcode: 1432 BX


Openingstijden

Maandag: 16:00-23:00
Dinsdag: 16:00-23:00
Woensdag: 16:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: steiger 28 1432 bx aalsmeer, kerstdiner restaurant aalsmeer, steiger 18, het oude veerhuis aalsmeer, restaurant de steiger, restaurant oh aalsmeer, restaurants aalsmeer, iens aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant de Dorpshoek Restaurant de Dorpshoek 3 km Heerlijk eten! Niet goedkoop maar wel erg lekker
Recensies
Om e.e.a te proberen een Proeverij genomen, dus veel kleine hapjes en can alles wat. In t begin prima maar toen we halverwege waren, waren de overige gerechten koud. Lasagne was geen lak of smak aan, wild zwijn was buitenzijde warm en binnenin koud, terwijl het heel belangrijk is dat juist dit vlees goed heet moet zijn geweest. Entourage, weinig sfeervol.
Prima eten gezellige sfeer
Zeer gezellig restaurant aan de Ringvaart te Aalsmeer. Het eten is daar voortreffelijk. Bediening heel gastvrij
Tijdens een familie etentje met groep van 15 genoten van het lekkere dat Steiger 28 te bieden heeft. Met zo'n grote groep is kiezen van de kaart niet makkelijk dus er was een proeverij samengesteld door de brigade. Heerlijk gegeten en gedronken, alles was heerlijk, niet te veel en zeker niet weinig. Vijf sterren voor de uitstekende bediening, maar dan genoeg aandacht voor iedereen, duidelijke uitleg over de gerechten, en een heerlijk dessert.
Gisteren geweest met een bruiloft. Het diner was heerlijk en goed verzorgd, de bediening vriendelijk. Het enige wat ons echt stoorde was dat het dichtbij Schiphol ligt en de vliegtuigen om de 3 minuten opstegen. De ligging naast het water was heerlijk zodat je een leuk uitzicht had.
Wij zijn met onze dochter en schoonzoon zaterdagavond 16 januari 2016 gaan eten in restaurant Acht in Aalsmeer. Wij kregen een hartelijk welkom en wij konden een leuke plaats uitzoeken. Wij hebben met ons vieren daar heerlijk gegeten. Het is een erg leuke lokatie en vooral in de zomer lijkt het ons ook erg leuk. Wij willen toch andere mensen dit restaurant aan bevelen om daar heerlijk te gaan dineren want het is daar erg sfeervol.
Een verborgen parel in Aalsmeer... Zo jammer als je niet van het bestaan van dit restaurant weet. Zeer gastvrij en een fantastische keuken. Een etentje gehad met meer dan 20 gasten vanwege een 25 jarig huwelijksfeest, en iedereen heeft ontzettend genoten! Kan ik ook 6 sterren geven? Een absolute aanrader!!
Hier moet je gewoon is naar toe gaan en het zelf meemaken. Heel leuke ambiance en zeer goede kok ook niet geheel onbelangrijk heerlijk op terras gezeten en genoten van het voorjaarszonnetje. Goede parkeergelegenheid en de bootjes die voorbij komen zorgen voor de afleiding. Dan komt Chris is nog effe voorbij voor de vrolijke noot en zorgt de pianist s' avonds voor de muzikale noten tijdens het diner. Tip: de sukade. volgende keer gaan we de sate testen.
Heerlijk gegeten. De proeverij is een perfecte samenstelling van allerlei minimenu"s.Bij zowel de voor- hoofd en nagerechtjes beleef je een sensatie aan verschillende smaken. Goed op elkaar afgestemd. Zelden zo lekker gegeten. Ook erg gastvrij!
Wat een geweldig goede service, eten was heerlijk en de wijn voortreffelijk , heerlijk terras met uitzicht op het water .goede menu kaart, kortom niks te klagen. Zelfs de vliegtuigen spotten vonden we leuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid