facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steging Dakbedekkingen

Steging Dakbedekkingen

Info

Voor alle platte daken zowel bitumen als EPDM en alle bijbehorende timmerwerkzaamheden kunt u terecht bij Steging Dakbedekkingen.Uw dak is onze zorg!

Geschiedenis

Ook voor alle types thermische isolatie kunt u bij ons terecht



"Dakdekker voor bitumen platte daken en service voor dakbedekking, van dakreparaties tot dakonderhoud, van nieuwe daken tot aan vervanging van uw dak, en ook voor complete dankrenovatie.Voor elke klus op het gebied van dakbedekking kunt u bij ons terecht. Wij zijn een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf en werken alleen met ervaren, goed opgeleide, bekwame vakmensen. Voor elk probleem op het gebied van dakbedekking hebben wij een antwoord. Reeds 41 jaar zijn we werkzaam in dit vak, en hebben we een ruime ervaringU kunt bij ons terecht voor het leggen van shingles en bitumen dakbedekking.Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages in uw dakbedekking, ongeacht welke.Kijk voor meer informatie op onze website"
Adres: Rolleweg 36 (kantoor), meirestraat 27 Roosendaal (magazijn), 4751 vb Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165513797
Stad: Oud-Gastel
Route: Rolleweg 36 (kantoor), meirestraat 27 Roosendaal (magazijn)
Postcode: 4751 vb


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: EPDM dakbedekking Roosendaal, Kunststof dakbedekking Roosendaal, Satijn Dakbedekkingen, Pimpling dakbedekking, Bitumen dakbedekking temperatuur, Blaasjes dakbedekking
Recensies
Wij hadden een daklekkage die snel verholpen moest worden. We hoorde via via over het bedrijf Steging Dakbedekkingen. Gelijk een afspraak gemaakt, en ze hebben dit gelijk opgelost. Robin De eigenaar kwam zelf, en is het vriendelijk en werkt zeer naukeurig. Kortom echt een aanrader! Goed bedrijf
Op vrijdag de 13e heeft Robin en zijn team tot volle tevredenheid mijn garage dak vakkundig bekleed. Zij waren keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig en hebben aan 1 stuk doorgewerkt, niets was teveel en alles was keurig uitgevoerd. Bij een volgende klus, weet ik wie ik moet bellen.
We zijn bezig met een nieuw bedrijfspand te kopen, allereerst wilden wij weten of het dak wel in goeie staat was zodat wij niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Steging Dakbedekkingen stond binnen 24 uur zoals op hun website vermeld staat bij ons op de stoep om het dak te inspecteren. Kortom, Fijn bedrijf om mee te werken, en komen hun afspraken na.
Robin en zijn team hebben mij al diverse keren goed geholpen. In 2013 een compleet dak laten branden, ook dit was snel en goed gedaan. De prijs is ook altijd scherp.
Snelle reacties en snelle reparatie van ons dak. Super vriendelijk,denkt mee en eerlijk advies.
Top bedrijf! Na een grote lek op mijn aanbouw heb ik het laten repareren door dit bedrijf. Alles is weer waterdicht en het ligt er als een biljartlaken op zo strak.
Wij zijn zeer tevreden over Steging dakbedekkingen. Snelle en prettige service en daarnaast is het dak erg netjes afgeleverd. Top bedrijf!
Uitstekend werk verricht door Steging Dakbedekking! Erg prettige bedrijf om mee samen te werken. Een heldere offerte. En de mannen werken lekker door.
Vlotte en vriendelijke service. Lekkage garagedak is snel en doeltreffend hersteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid