facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stegers Gitaar Service

Stegers Gitaar Service

Info

Hét adres voor (bas)gitaar reparaties en customizing. Tevens verkoop instrumenten, onderdelen en snaren.

Geschiedenis

In 20 jaar heeft Stegers een ruime ervaring opgedaan op het gebied van reparaties aan snaarinstrumenten. Denk aan lakreparaties, gebroken halzen, gescheurde body’s en bovenbladen, gebroken topkammen, losgeraakte bruggen, defecte elektronica, vervanging van versleten hardware enz.

Onze specialiteit is het fretwerk.
Na verloop van tijd raken de frets versleten, deze zijn immers gemaakt van een legering van o.a. nikkel, wat minder hard is dan het staal waar veel snaren van zijn gemaakt. Versleten frets, vaak herkenbaar door putjes, kunnen vaak nog opnieuw worden gevlakt, geprofileerd en gepolijst. Ontzettend vaak is fretslijtage of een afwijking aan deze niet meteen zichtbaar, maar wel behandelbaar. Voorbeelden genoeg. Als u vaak de snaren opduwt, in het engels, benden genoemd, treedt er slijtage op over de gehele breedte van de fret, maar vaak niet op alle fretjes. Dan kan er fretbuzz optreden.
Is de slijtage te groot dan kunnen de frets van elke gitaar worden vervangen: Er is keus uit diverse types en diverse maten, vele zeer tevreden muzikanten hebben hun instrument al laten voorzien van nieuwe frets. We gebruiken fretdraad van Dunlop, Allparts, VanGendt, Jescar.

Veel tekortkomingen kunnen worden verholpen, denk aan slechte bedrading, irritante ruis en storing (brom); je kunt je gitaar laten afschermen met een speciale elektrisch geleidende laklaag, snaarbreuk oplossen, ontstemmen verhelpen, de output verbeteren enz.

Adres: Pastoor van Dunstraat 30, 5051TL Goirle
Telefoonnummer: 0135341125
Stad: Goirle
Route: Pastoor van Dunstraat 30
Postcode: 5051TL



op zoek naar gerelateerd: Gitaar afstellen Tilburg, Gitaar afstellen Amsterdam, Hoe vaak gitaar afstellen, Gitaar PLEK service, Akoestische gitaar afstellen, Gitaar reparatie Eindhoven, Basgitaar afstellen Utrecht, Gitaar laten relicen
Recensies
Betaalbaar, best wel vlot klaar, en goed werk. Meestal moet je één van de drie wegstrepen maar niet bij deze man. Omdat ik meerdere gitaren heb laten fixen heb ik vooraf contact opgenomen om mijn wensen aan te geven.
Hans weet wat hij doet. Altijd fijne service. Prijzen zijn meer dan redelijk
Gitaartje weggebracht. Had wat liefde nodig en wat lengtes nieuwe fretten. Duidelijke uitleg wat er te gebeuren stond. Vertrouwen in! Nu maar wachten Tadaa! Klaar. Als nieuw bijna :-
Gibson ES359 laten afstellen en snaren vervangen. Ben zeer tevreden over de werkwijze van Hans. Gitaar speelt perfect.
Ik kom al 10+ jaar bij Hans en heb in al die jaren ontzettend veel verschillende gitaren bij hem over de toonbank gehad. Ook voor de complexere klusjes deinst Hans absoluut niet terug. Super joviale kerel, warmhartig, vakkundig en laagdrempelig.
Als het gaat om onderhoud: deze man heeft duidelijk veel kennis van en liefde voor het vak. Hij brengt je in rekening wat moet; niet wat kan. En heel fatsoenlijk geprijsd ook.
Prima vakman. Prettige sfeer!
Gitaar opgestuurd en na werkzaamheden keuring terug ontvangen via Post-nl. Alle fretten laten vervangen en laten afstellen op eigen wensen. Geheel tevreden! Was nog wat aanvullend klein werk wat hij direct mee heeft genomen. Hier heeft hij zga niets voor gerekend. Mailcontact verloopt ook prima. Volgende keer kom ik weer terug bij Stegers! Twijfel je nog? Voor de kosten moet je het echt niet laten! Woon je te ver weg? Gitaar kun je ook prima opsturen. Gitaar kwam ruim voor de afgesproken 'termijn' terug.
Een vakman met meer dan 30 jaar ervaring. Denkt met je mee over de mogelijke oplossingen. En, los daarvan is het ook altijd gezellig om ff met Hans over gitaren te bomen. Gewoon top!
Kundige gitaarbouwer die je gitaar, akoestisch en elektrisch, voor een heel acceptabele prijs perfect afstelt. Ook voor de complexere reparaties ben je aan het juiste adres hier.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stegers Gitaar Service met het openbaar vervoer


Goirle, Nieuwe Rielseweg 230 meter
2
Goirle, Nieuwe Rielseweg 230 meter
2
Goirle, Hoogeindseweg 280 meter
2
295
Goirle, Hoogeindseweg 280 meter
2
Goirle, van Hogendorpplein 310 meter
2
295

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid