facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stegeman

Stegeman
Adres: Deventerweg 1 , Laren 7245 AW, NL
Telefoonnummer: 0573 401 221
Stad: Laren
Route: Deventerweg 1
Postcode: 7245 AW



op zoek naar gerelateerd: Stegeman Laren verkocht, Stegeman Laren te koop, Stegeman vlees Laren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Autosloperij Stegeman leverde -na telefonisch overleg- een nieuw onderdeel voor onze MX3, tegen een redelijke prijs. Afrekenen was mogelijk tegen pin-betaling. Van onze auto zijn onderdelen helaas steeds minder goed te vinden..... Dat Stegeman dit direct kon leveren, daar boften wij mee!
Waardeloze sloop, gisteren gebeld voor een bepaald onderdeel, kon vandaag even langs komen. Zo gezegd zo gedaan, 17:00 aangekomen, en werd nog net niet helemaal weggestuurd door chagrijnig figuur. Hij wilde alle behalve helpen want hij ging met 5 minuten de boel afsluiten ondanks ze tot 17:30 open zijn. Onderdeel letterlijk op de auto zien zitten waarvoor ik had gebeld. Maar mocht het niet meer meenemen. NOOOIT meer... Eerste en laatste keer hier.. gelukkig zijn er meerdere sloperijen in de buurt.
Prachtige collectie sloopauto's. Personeel altijd vriendelijk. Als ze niet hebben wat ik zoek ligt dat meer aan de leeftijd van mijn auto dan aan het aanwezige aanbod.
Ik had een onderdeel besteld bij Stegeman en ook betaald. Direct daarna kreeg ik een mailtje dat het betaalde onderdeel een scheurtje in een rubber had zitten. Kreeg een voorstel met een redelijke korting of helemaal de bestelling annuleren. Ik heb voor het laatste gekozen. Het reeds overgemaakte geld had ik binnen een uur weer op mijn rekening staan. Alleen maar lof voor deze mensen!!!!!
Top sloperij. Onderdelen die ik nodig had waren aanwezig zowel op de sloop als in het magazijn. Ook voor legerdump spullen de uitgelezen plek.
Super vriendelijke en eerlijke mensen! Je wordt goed geholpen en betaald goede prijzen.
Meest slechte sloop ooit. Bel een week van tevoren voor een onderdeel. Meld dat ik deze week erop kom ophalen. Kom ik aan 20 minuten voor sluitingtijd na n uur rijden zeggen ze dat ik telaat ben. ABSOLUUT NIET KOMEN
Aardige mensen. Ruime keuze . Achter op het terrein, zelf demonteren. Kom er al jaren.
Prima adres vriendelijke mensen
Blijf dit een topbedrijf vinden met hele aardige mensen. Donderdag nog wat spulletjes gehaald voor mijn auto. Nette prijzen en zeer behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid