facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stege Makelaardij

Stege Makelaardij

Info

Vernieuwende en pro-actieve woningmakelaardij in Zuidwest-Drenthe. Moderne dienstverlening, perfecte woningpresentaties, eerlijk in advies!

Geschiedenis

Stege Makelaardij is een proactief makelaarskantoor met een vernieuwende werkwijze. Wij ontzorgen u in het volledige verkoopproces van uw woning. U heeft altijd rechtstreeks contact met onze medewerkers Bert-Jan Stege en Margriet Kuiper-Kuik. Wij bieden vakkennis, meer dan 20 jaar praktijkervaring en een heldere wijze van communiceren. Het belang van de opdrachtgever staat centraal in onze bedrijfsvoering. Wij geven u eerlijk advies en betrouwbare informatie. Een plezierige en prettige samenwerking, daar gaan we voor.

Adres: Nijverheidsweg 4a, 7921 JJ Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528371710
Stad: Zuidwolde
Route: Nijverheidsweg 4a
Postcode: 7921 JJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Funda Zuidwolde, Makelaar Hoogeveen, Makelaar Zuid Drenthe, Funda Zuidwolde Boslaan, Bedrijfshal Zuidwolde, Bedrijfsruimte Zuidwolde, Industrieterrein Zuidwolde, Huls Makelaardij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wheemhoeve De Wheemhoeve 615 meter Een nieuw te bouwen appartementencomplex De Wheemhoeve. Locatie Hoofdstraat 118, Burg...
Recensies
Fijne meedenkende Makelaar die net even anders te werk gaat als een ander, oog voor de klant en wensen, neemt de tijd om je goed van dienst te zijn. Tot nu toe 2keer met Stege zaken gedaan en dit als zeer prettig ervaren. Wat ons betreft dan ook een dikke aanrader!
Dit jaar mijn woning verkocht via Stege Makelaardij. Bert-Jan en Margriet zijn prettig in de omgang en hebben mij goed geholpen met de verkoop. Tijdens het proces werd was ik telkens op de hoogte van de ontwikkelingen en namen ze de tijd voor de koper, zodat ik met een goed gevoel terug kijk op de verkoop van mijn woning. Zeker een aanrader als verkoopmakelaar!
Bijzonder fijne makelaar die het zakelijke heel goed weet te combineren met oog voor de menselijke aspecten. Kennis van zaken, afspraken komt hij na, geen babbels en spelletjes maar helder en eerlijk. Fijn kantoor!
Hele prettige aankoopmakelaar en kantoor! Kennis van zaken, eerlijk en hebben voor ons een prachtige plek gevonden.
Vriendelijkheid, staat er voor op.
Goed makelaarskantoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid