facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stefansegers Fotografie

Stefansegers Fotografie
"Je bruiloft is eenmalig en de hele avond is gevuld met belangrijke momenten. Je wilt foto's hebben van belangrijke en ook de ontroerende momenten waar alle gasten in hun meest voordelige of gekke posities op staan.Naast alle belangrijke momenten ben ik ook altijd op zoek naar die lachende gasten, spelende kinderen, een ontroerende oma of een traan van je vader. Als fotograaf kijk ik goed om mij heen om al deze momenten te kunnen spotten. Ik ben dus continu scherp om deze momenten die overal plaatsvinden vast te leggen.Foto’s maken waar jullie je leven lang met plezier naar terugkijken is wat ik wil maken. Mijn stijl van fotograferen geeft een compleet verhaal van jullie trouwdag weer zoals jullie het hebben beleefd."
Adres: Javalaan 35 , Zoetermeer 2721 KA, NL
Telefoonnummer: 06 53338796
Stad: Zoetermeer
Route: Javalaan 35
Postcode: 2721 KA



op zoek naar gerelateerd: Stefan Segers familieshoot, Fotograaf Zoetermeer Dorpsstraat, Fotograaf Zoetermeer stadshart, Portret fotograaf, Fotograaf Den Haag, Fotoshoot Zoetermeer, Fotograaf Amsterdam, Fotograaf Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wij zijn nog altijd meer dan blij dat we Stefan hebben gevraagd onze trouwdag op 9 juli jl. te fotograferen! Vanaf de intake tot aan het opleveren van het fotoboek: hij is een absolute professional. De foto's, slideshow en het fotoboek vormen een prachtige herinnering aan een mooie dag. Stefan's foto's zijn scherp, kleurrijk, artistiek en hij weet ook in het donker feest buiten de actie fantastisch vast te leggen. En alsof dat niet genoeg is, weet hij zich te onderscheiden met zijn timing, snelheid zowel op de dag zelf als na afloop, vrolijke verschijning en vlotte babbel. Stefan gaat op tussen de gasten, waardoor je haast niet door hebt dat hij er is, maar hij weet feilloos alle belangrijke momenten en gasten vast te leggen. Nogmaals bedankt!
Op 10 februari hebben wij een geregisteerd partnerschap gesloten. Stefan heeft onze dag op een onwijs mooie manier vastgelegd. Eerder was hij al de fotograaf bij het huwelijk van een vriendin en toen viel al op hoe mooi de foto's waren geworden. Wij kunnen daarom iedereen aanraden om voor een huwelijk of partnerschap Stefan in te schakelen voor de mooie herinneringen aan jullie dag waar je met veel plezier op kan terugkijken. Naast de belangrijke momenten, vallen hem overigens ook kleine dingen op, die ons bijvoorbeeld niet waren opgevallen. Je merkt daarin zijn ervaring. Verder merk je amper dat hij er is, maar heeft hij zoveel mooie foto's en ook close-ups geschoten. Verder is Stefan ook heel prettig in het contact per e-mail en ook op locatie, een hele aardige en gezellige man. Eigenlijk heel fijn op deze dag. Tot slot zijn de prijzen ook heel netjes. Ik zou zeggen: 'ga bij Stefan informeren en schakel hem in voor jouw speciale dag!'
Op 8 april 2022 hadden wij onze bruiloft. Stefan was de fotograaf op onze dag. Vanaf het eerste intake gesprek tot de laatste foto was alles in de puntjes geregeld. Stefan is een gezellig persoon en erg professioneel. De foto’s zijn geweldig en een geweldige blijvende herinnering van onze dag.
Stefan heeft onze bruiloft op 24 mei 2019 vastgelegd. Het eindresultaat is geweldig!! Behalve een uitstekende fotograaf is Stefan een leuke gozer met een goed gevoel voor humor. Op zo'n spannende dag is dat misschien minstens zo belangrijk om mooie plaatjes te kunnen maken. Stefan was er bij onze huwelijksdag van 's-ochtends vroeg tot einde feest bij. Behalve goede foto's, kan hij overigens ook geweldig dansen ;- Juist doordat hij zich op die manier tussen de mensen mengt, levert dat hele leuke foto's op! Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die zo'n mooie dag op een professionele manier wil vast laten leggen, op een relaxte manier, zonder dat er gemaakte plaatjes ontstaan. Stefan, nogmaals bedankt!!
Stefan, je bent van 's morgens vroeg tot 's nachts aanwezig geweest bij onze bruiloft. We kregen super snel de foto's toegestuurd en iedereen was groot fan van je. Overdag viel je niet op, maar heb je zoveel mooie momenten vastgelegd. 's avonds heb je heerlijk mee gefeest én ook weer prachtige momenten vastgelegd. Je bent een topper!!
Stefan heeft onze bruiloft op 22 april 2016 op een fantastische manier vastgelegd. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze om hem te benaderen als fotograaf. Al vanaf het allereerste moment van contact hebben wij een goed gevoel gehad bij zijn betrokkenheid. We hebben een goed eerste gesprek gehad bij hem op kantoor waarin onze wensen centraal stonden. De rest van het voortraject is zorgeloos verlopen en heeft Stefan zelf heel erg goed geregeld. We hadden hier helemaal geen zorgen meer over. Tijdens de dag zelf heeft Stefan prachtig mooie foto's geschoten en heeft hij gezorgd voor een heel ontspannen sfeer onderling. Dit was precies waar wij naar op zoek waren in een fotograaf. Stefan is 's avonds op het feest gebleven en heeft daar samen met ons gefeest en ondertussen fantastische foto's gemaakt. Bij ons heeft hij een fantastische indruk achter gelaten en wij zouden hem dan ook bij iedereen aanraden.
De eerste knoop die wij doorhakten toen we wisten dat we gingen trouwen was dat we Stefan als trouwfotograaf wilden! Hij was bij ons al bekend en we waren erg enthousiast over zijn werk. En hij heeft aan de verwachtingen voldaan. We zijn eind juli getrouwd en regelmatig kijken we even terug naar alle mooie plaatjes die we hebben van onze dag. Stefan is qua persoonlijkheid een aanwinst op de bruiloft. Hij is heel relaxed en maakt makkelijk een praatje met iedereen. Hierdoor mengt hij zich makkelijk tussen de gasten en weet hij ook spontane momenten mooi vast te leggen. We horen nog iedereen zeggen: oh is hij nu al klaar? Binnen no time heeft Stefan de foto's gemaakt en staat iedereen er nog goed op ook! Het trouwalbum wat Stefan voor ons heeft laten maken is heel mooi geworden. Alle momenten van de dag staan er in en iedereen die ons album bekijkt vindt het zo mooi gemaakt hoe de foto's gedrukt zijn. Alles bij elkaar is Stefan echt een aanrader! Mooie foto's, veel gezelligheid en een heleboel mooie herinneringen. Tim en Linsey Beerman
28 september zijn wij getrouwd, een van de mooiste dagen van ons leven! En wat is er dan mooier om hier foto's van te hebben! Stefan heeft dit super gedaan, van het begin tot eind! Hij gaat op in de gasten en daardoor maakt hij de mooiste foto's. We zijn helemaal tevreden en kunnen niet wachten ons trouwalbum te zien. De hele dag was Stefan erbij en dit was erg gezellig!!
Stefan heeft recent onze bruiloft gefotografeerd en we zijn superblij met het eindresultaat! Van tevoren hebben we een keer een loveshoot gedaan, dan leer je elkaar gelijk kennen en geeft hij alvast wat tips. Een paar dagen van tevoren alles goed doorgesproken, waarbij Stefan goed meedenkt, hij kwam zelf ook met een paar leuke ideeën. De dag zelf had je vaak amper door dat hij er bij was, dat levert hele spontane foto's op. Wij zouden Stefan zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid