facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stefan Heidekamp Fotografie

Stefan Heidekamp Fotografie

Info

Jullie trouwdag vliegt voorbij! Ik ben er graag bij om die herinnering voor jullie vast te leggen zoals jullie dat willen! Persoonlijk en met een lach.

Producten

Trouwfotografie



"Jullie trouwfotograaf in Zwolle en omgeving. Of je nu een trouwreportage wil van first-look tot feest of alleen de ceremonie, het kan allemaal met Stefan Heidekamp Fotografie. Geen bruiloft is te gek en bijna alles is mogelijk! Jullie dag, jullie herinneringen, vastgelegd zoals jullie dat willen!"
Adres:
Telefoonnummer: +31629031712
Stad: Zwolle


Recensies
Stefan heeft de fotografie voor onze bruiloft in oktober 2022 gedaan en we zijn heel blij met de foto's! Hij was fijn om mee te werken, maakte ons aan het lachen en stelde ons op ons gemak. Wat ons betreft een aanrader dus!
Perfect proces en eindresultaat van onze bruiloft. Meedenkend en veel expertise op gebied van fotografie. Stefan heeft de kunst van fotografie verstaan: sfeer overbrengen in stilstaand beeld
Stefan heeft onze bruiloft vastgelegd en we zijn meer dan tevreden met de gemaakte foto's. Hij legt juist de onverwachte momenten vast, wat maakt dat je leuke en spontane foto's van hem krijgt. Het contact met hem hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is erg flexibel, meedenkend en gezellig geweest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid