facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stefan Bout Bouw en Onderhoudsbedrijf

Info

Wilt u verbouwen, renoveren, uitbouwen of kleinere klussen gedaan hebben. U kunt altijd contact met ons opnemen. Ook voor het isoleren van u woning kunt u bij ons terecht.

Tel: 0624993273
www.stefanbout.nl
[email protected]

Geschiedenis

Stefan Bout Bouw en Onderhoudsbedrijf levert professioneel en bouwkundig verantwoord werk mét garantie.
U ontvangt van mij altijd vooraf een volledige offerte waarin alle te verwachtte werkzaamheden en kosten zijn opgenomen.
Een complete offerte gebaseerd op werkelijke kosten en gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid. Zo weet u precies waar u aan toe bent zonder verassingen achteraf.

Kijk voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak/offerte op www.stefanbout.nl

Adres: Huizerweg 194, 1402 AP Bussum
Telefoonnummer: 0624993273
Stad: Bussum
Route: Huizerweg 194
Postcode: 1402 AP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arnoud Herberts Interieurarchitectuur Gooise Meren Arnoud Herberts Interieurarchitectuur Gooise... 72 meter Arnoud Herberts Interieurachitectuur te Gooise Meren. Wilt u snel inzicht in de mogel...
MVDR MVDR 3 km Gespecialiseerd in zonwering, tuinen, montagewerk en meer.
Recensies
Reageert tot nu helemaal niet op email. Jammer, een gemiste kans. Update 1-2-2022. Stefan Bout belt en vraagt waarom er een negatieve recensie is gemaakt. Ik heb hem verteld dat ik enkele weken eerder via de website een email had verstuurd en geen reactie heb gekregen en dat dat de reden is van de recensie. Stefan Bout vertelt dat het contactformulier via de website niet werkt omdat de website gehackt is. Met enkele weken komt er een nieuwe website. Suggestie mijnerzijds is om dat te melden op de huidige website. Vervolgens een afspraak gemaakt en de recensie aangepast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid