facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stefan Boddenberg Uitvaartbegeleiding

Stefan Boddenberg Uitvaartbegeleiding

Info

Een waardevol afscheid is een belangrijke stap om verlies te kunnen verweven in het leven. Het is mij een eer om samen met u het afscheid vorm te geven. Uit liefde voor het leven en voor mijn medemens sta ik 24 uur per dag voor u klaar.



"Een waardevol afscheid is een belangrijke stap om verlies te kunnen verweven in het leven.Ik geef je de rust en de ruimte om op jouw manier afscheid te nemen. Een uitvaart hoeft niet binnen een dag geregeld te zijn.Ik ben Stefan Boddenberg. Als dertiger wil ik een vernieuwend geluid laten klinken in de uitvaartwereld.Je bent niet verplicht om de uitvaart te laten verzorgen door de uitvaartonderneming die de verzekeraar aanwijst. Een kleine uitvaartondernemer is flexibeler en persoonlijker. Ongeacht je verzekering kun je dus bij mij terecht."
Adres: Aalsmeerhof 10, 6843 VX Arnhem
Telefoonnummer: 06 83 33 48 24
ln.grebneddobnafets@tcatnoc
Stad: Arnhem
Route: Aalsmeerhof 10
Postcode: 6843 VX


Recensies
Mijn broertje en ik moesten op zoek naar een uitvaartondernemer toen onze vader overleed. We besloten online rond te kijken en zagen al snel Stefan voorbijkomen. Het viel ons op dat hij erg veel positieve reviews had en betrokken leek. Wij waren naar die betrokkenheid op zoek. Stefan was erg prettig in de omgang. Mijn ervaring is soortgelijk aan de mensen die voor mij een review hebben geschreven. Stefan is betrokken, denkt mee en kwam met toffe ideeën om het afscheid van onze vader nog mooier te maken. Hierdoor hebben we met z'n 3'en een mooie middag georganiseerd. Stefan communiceerde te allen tijde goed. Hierdoor wisten wij waar we aan toe waren. Dat was voor ons wel belangrijk omdat we nog nooit eerder een uitvaart geregeld hadden. Ik zou Stefan zeker aan vrienden en bekenden aanraden. Al hoop ik dat niet op de korte termijn te moeten doen. Maar ja, je weet nooit hoe het leven loopt.
Ik heb heel goede ervaring met Stefan. Hij is heel empatisch en kan goed luisteren. Tevens is hij doortastend genoeg om te helpen om beslissingen te nemen. De uitvaart met 200 mensen verliep prima! Van harte aanbevolen!
Omdat Stefan in de buurt woont en ik hem wel eens gesproken had, was het toen onze moeder overleed, meteen duidelijk dat wij hem zouden vragen om alles voor ons te regelen. Op zijn eigen rustige manier met o.a. veel begrip voor bepaalde wensen, het wijzen op speciale mogelijkheden, en met oog voor kleine waardevolle details, heeft Stefan het afscheid van onze moeder zorgvuldig en respectvol begeleid. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn hulp en fijne manier van werken!
Stefan heeft werkelijk alles wat je wenst in zijn begeleiding na het overlijden van onze moeder. Zijn grote kracht is dat hij integer is, echt en compassie-vol. Hij is er, helemaal en altijd, en denkt vanuit deze kracht mee met alles, en waarin hij laat zien dat alles mogelijk is in een afscheid. Stefan toonde niet alleen naar ons, maar ook naar onze moeder een warmte en menselijkheid. Dit was bijzonder om te zien. Bovendien nodigde hij mij uit om hem te helpen in de verzorging en het mooi maken van onze moeder en dit ervaar ik als zeer waardevol. Dankje daarvoor. Ik heb Stefan onze engel genoemd in de veel-ste korte tijd waarin zoveel geregeld moet worden. Het nagesprek na een aantal weken laat ook zijn zorgzaamheid zien. En het was fijn dat we na alle intensiteit op deze wijze afscheid konden nemen van elkaar. Als ik erop terug kijk dan voel ik niets anders dan tevredenheid en ook trots! Ik beveel Stefan dan ook ten zeerste aan, dat moge duidelijk zijn!
Vanuit ons netwerk hadden mijn neef en ik vernomen dat Stefan Boddenberg op een zeer prettige wijze uitvaartbegeleiding biedt. Dus hebben we contact met Stefan gezocht. Onze tante was net overleden, onze oom - haar man - zou enkele dagen later overlijden. Hun grote wens was een duo-uitvaart. Ook omdat Stefan de weg goed kan vinden in onmogelijkheden en mogelijkheden is het ons gelukt die wens nog voor ze in te vullen. Stefan ontzorgt echt en geeft uitstekende adviezen op het juiste moment. Dat helpt, zeker in een periode waarin veel beslissingen moeten worden genomen - vaak voor een eerste keer - en emoties spelen. Stefan is een zeer prettig mens. Wij zijn hem zeer dankbaar!
Na het plotseling overlijden van mijn vader kwamen we na wat googelen bij de website van Stefan Boddenberg uit. Dit is natuurlijk geen keuze die je vaak moet maken en we wisten dan ook niet wat we precies konden verwachten. We kregen direct telefonisch contact en vanaf dat moment heeft Stefan ons heel goed bijgestaan. Stefan is persoonlijk en betrokken, communiceert duidelijk en is betrouwbaar. In een hectische tijd luisterde hij goed, denkt mee en geeft verschillende alternatieven en waardevol advies. Vervolgens ging hij aan slag en regelde de hele uitvaart zoals afgesproken. Ook de wat meer bijzondere wensen en omstandigheden pakte hij voortvarend op. We hebben een heel mooi afscheid van onze vader gehad. Dank Stefan voor je steun en hulp. Zoals uit voorgaande wel blijkt kan ik Stefan voor 100% aanbevelen als je iemand zoekt om je te helpen bij de uitvaart van een dierbare.
Wij kunnen van harte Stefan Boddenberg aanbevelen. De eerste kennismaking met Stefan was, in alle emotie van een overlijden meteen heel prettig. Stefan is rustig, observerend en tast af. Hij luisterde goed naar alles en denkt mee. Biedt zonodig vele alternatieven. Hij is professioneel en respectvol in alles, heeft een persoonlijke benadering. Leidt je als nabestaande langs allerlei beslissingen en houdt het overzicht. Bij Stefan Boddenberg is er veel ruimte voor een persoonlijke invulling. Zo kijken wij dankbaar terug op een heel mooi en troostend afscheid van onze moeder.
Binnen 5 maanden moesten wij allebei afscheid nemen van onze moeder. Omdat wij Stefan al kenden en ervaring hadden met de mooie respectvolle wijze waarop hij alles verzorgt, hebben wij gevraagd of hij ons hierin zou willen bijstaan. Onze moeders waren twee totaal verschillende persoonlijkheden en Stefan heeft ons fantastisch geadviseerd en bijgestaan om naar ieders wensen er een unieke uitvaart van te maken. Op zijn eigen rustige wijze heeft hij meegedacht over de locatie en ons gewezen op mogelijkheden waar wij zelf niet op kwamen, zoals om één van de uitvaarten op zondag te laten plaatsvinden. Ook aan de kleintjes was gedacht, zij kregen ter inzage een boekje met in begrijpelijk taal alles over verlies. Bij binnenkomst in de ruimte waar het afscheid plaatsvond, lag er een mapje met zakdoekjes en een flesje water bij onze stoel. Aan ieder detail wordt gedacht. Ook het nabestaandenloket dat door Stefan ter beschikking wordt gesteld is een prettige hulp om allerlei zaken die rondom overlijden spelen te regelen. Terugkijkend hebben we de uitvaart van beide moeders als sfeervol en waardig beleefd. In zijn begeleiding geeft Stefan je het gevoel dat hij er echt voor je is en dat hij alles wat mogelijk is voor je wil doen om er samenkomsten van te maken waar je mooi op terug kunt kijken. Ook in de nazorg die wij ervaren hebben kwam dit tot uiting. Gezien deze ervaringen kunnen wij Stefan als persoon en in zijn functie van uitvaartbegeleider van harte aanbevelen.
Helaas is begin februari van dit jaar mijn Man, onze vader schoonvader en opa overleden. Middels het wijkkrantje van Elderveld Arnhem zagen wij een advertentie staan van Stefan dit hadden wij al eerder gezien. De manier, de betrokkenheid en openheid waarmee jij Stefan hierin schreef is ons altijd bijgebleven en zo doende kwamen wij bij jou terrecht. Helaas moesten wij van jouw diensten eerder gebruik maken, dan dat wij hadden gewild. In de week voor het overlijden, hebben wij als gezin met zijn vijven jou gesproken en hebben wij met elkaar onze wensen geuit. Jij dacht mee en liet ons ook andere mogelijkheden zien. Dit heeft onze ogen geopend en zo zijn wij op een hele mooie locatie uitgekomen, welke wij zonder jouw hulp, nooit hadden gekozen of er überhaupt bij terechtgekomen. Stefan dacht met alles mee en alles was ook mogelijk om een waardig afscheid te geven aan mijn man, onze vader schoonvader en opa. Stefan was in deze moeilijk periode voor ons, altijd bereikbaar en gaf ons een heel warm en prettig gevoel. Stefan bedankt voor jou oprechtheid, betrokkenheid, meedenkendheid en vooral voor jou medeleven. Femke, Esmiralda, Priscilla en Samantha
Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer goed doen. Je wilt er niet aan, maar het is onvermijdelijk. Het is zeer intens, intiem en je voelt je ongelooflijk kwetsbaar. Hoe belangrijk het is dat je op zo'n moment mensen ontmoet die er écht voor je zijn, hebben wij ervaren met het afscheid van onze lieve Theo. Stefan kwam per toeval op ons pad en wij denken nog regelmatig met een heel warm gevoel terug aan zijn liefdevolle begeleiding. Vanaf het eerste moment voelde het contact zeer vertrouwd. Stefan is een heel mooi oprecht mens en straalt een enorme rust uit. Hij geeft je alle ruimte en dringt niets op vanuit zogenaamde heersende formaliteiten. Zijn werkwijze maakt hem uniek in de uitvaartbegeleiding. Stefan luistert zeer goed, heeft oog voor detail, kennis van zaken en voelt precies aan wat je nodig hebt. Wij gaven er de voorkeur aan om veel zelf te doen, maar wisten ook niet goed wat er allemaal mogelijk zou zijn. Stefan was daarin een hele fijne sparringpartner en betrok ons op een natuurlijke manier bij de verzorging van mijn man en onze vader. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor. Het had niet beter gekund! Gemma, Sterre en Tamar Wissing
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stefan Boddenberg Uitvaartbegeleiding.

Arnhem begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Aalsmeerhof 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stefan Boddenberg Uitvaartbegeleiding adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stefan Boddenberg Uitvaartbegeleiding. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stefan Boddenberg Uitvaartbegeleiding delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ilya uitvaartzorg Ilya uitvaartzorg 2 km Reinier en zijn team hebben de uitvaart van onze moeder verzorgd. Wij kijken terug op...
Natasja Huting Uitvaartbegeleiding Natasja Huting Uitvaartbegeleiding 2 km De begeleiding van Natasja is vanaf het eerste moment, tot en met het afsluiten van h...
Monuta Jacqueline Reijers BV Monuta Jacqueline Reijers BV 3 km Helaas ben ik al meerdere malen betrokken geweest bij de mede organisatie van een afs...
Sonsdaal Uitvaartzorg Sonsdaal Uitvaartzorg 4 km Sonsdaal Uitvaartzorg regelt alles rond de crematie of (natuur)begrafenis. We maken h...
DUO regelt het samen DUO regelt het samen 5 km U de regie, wij het specialistische regelwerk.
Johan Uitvaartzorg Johan Uitvaartzorg 5 km Johan levert professionele service. Goede bereikbaarheid, persoonlijke benadering en ...
Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Jurgen Theunissen Uitvaartzorg 5 km Wat zijn wij dankbaar dat Koen de uitvaart van onze vader en man heeft kunnen verzorg...
Uitvaartverzorging Kramer Uitvaartverzorging Kramer 6 km Keurig Uitvaart centrum die alles onder een dak heeft. Het personeel is erg vriendeli...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid