facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steenvlinder

Info

Steenvlinder maakt zelfbouw op kavels en het verbouwen van kluswoningen toegankelijk voor iedereen! Interesse in zelfbouw? Neem contact met ons op.

Geschiedenis

Wij maken zelfbouw mogelijk door heel Nederland. Bouw je eigen droomhuis in kluscomplexen en lege kavels. De mooiste woning maak je zelf!

Met een kluswoning bepaal jij zelf hoe jouw woning eruit komt te zien. Wij geloven erin dat iedereen zijn huis kan bouwen op de manier hoe jij het wilt hebben.



Adres: Oosteinde 237, 2271 EG Voorburg
Telefoonnummer: 070-4449894
Stad: Voorburg
Route: Oosteinde 237
Postcode: 2271 EG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zelfbouwkavel Leiden, Steenvlinder Uithoorn, Www Steenvlinder nl projecten Wageningen
Recensies
Beste, Ze zijn op 18-11-2022 langsgeweest, waarschijnlijk op het verzoek van de gemeente Rotterdam om een kijkje te nemen voor eventuele reparaties aan de eengezinswoningen in Charlois. Hier kregen we complimenten van jullie dat onze eengezinswoningen er het beste bij stond. Tuurlijk ik ben zelf De eigenaar van David Management gespecialiseerd in Woning renovaties en Eventueel nieuwbouw huizen vanaf de hijpaal tot aan het laatste Blikje verf doen we zelf en heb alsnog duidelijk aangegeven niet verder hulp nodig te hebben sinds alles strak erbij staat. Nu krijg ik keer op keer brieven, telefoontjes en een heleboel andere verkoop praatjes van Renovatiecoaching tot aan Offertes waar ik nu een pest hekel aan heb sinds ik duidelijk heb gemaakt dit niet te willen. Ik heb contact opgenomen met jullie maar er komt steeds maar keer op keer weer een brief vallen waarop staat: u was niet thuis dus dit dit en dit. Er hangen 7 cameras als jullie lang zijn geweest zou dat ongetwijfeld wel te zien zijn maar dit is niet zo! Laten we het proffesioneel houden en gewoon normaal doen Aub. Mvg, Verstegen.
Zijn totaal onbereikbaar. Als je belt word je standaard in de wachtrij geplaatst, en 2 uur later ben je nog steeds de eerstwachtende. E-mails worden eveneens niet beantwoord.
Kamers zijn simpel de bedden zijn goed, niet onbelangrijk in een hotel. Het personeel is heel vriendelijk dus een aanrader
Een partij die het grootste deel van hun afspraken niet nakomen. Niet fatsoenlijk mee te communiceren.
Dé specialist in zelfbouw!
Steenvlinder helpt je je droom woning te realiseren. Of het nu nieuwbouw of bijzondere panden zijn. Door Steenvlinder woon ik nu in een oude school wat altijd al een droom van me was. Ze denken mee en hebben goede contacten en informatie. Ik zou zo weer met ze in zee gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid