facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steenland & Schins Bewindvoering

Info

Steenland & Schins bewindvoering is een kleinschalig, gedreven & praktijk gericht bedrijf met een maatschappelijke visie op de toekomst van inkomensbeheer.

Geschiedenis

Indien u niet meer zelfstandig uw geldzaken kunt regelen kunt u (of u familie) besluiten dit (tijdelijk) over te dragen aan een bewindvoerder. Steenland en Schins bewindvoering bestaat uit 2 directrices, Froukje Schins en Robin Steenland. Wij streven in onze dienstverlening maatwerk en persoonlijk contact na. Door onze sociaal pedagogische achtergrond hebben wij een ervaringsgerichte insteek bij mensen met een beperking. Daarnaast hebt u bij ons digitale inzage in de verrichte betalingen. Ons streven is dat u zelfredzaamheid zoveel mogelijk benut wordt. Indien u graag meer wilt weten over onze dienstverlening of het traject dat er van start gaat indien u zich aanmeld, neem dan contact met ons op via [email protected]. U kunt via de mail ook een folder opvragen.

Adres: Postbus 65, 6336 ZH Hulsberg
Stad: Hulsberg
Route: Postbus 65
Postcode: 6336 ZH


Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Steenland & Schins Bewindvoering met het openbaar vervoer


Simpelveld, Gillissenstraat 100 meter
43
647
Simpelveld, Gillissenstraat 120 meter
43
647
Simpelveld, Brewerstraat 280 meter
43
647
Simpelveld, Brewerstraat 280 meter
43
647

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid