facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steenhuys

Steenhuys

Info

Steenhuys is een multifunctioneel centrum voor mensen met en zonder beperking. We bieden computerhulp en dagactiviteiten.

Geschiedenis

Steenhuys is een multifunctioneel centrum voor volwassenen met en zonder beperking. We bieden dagactiviteiten die zijn toegespitst op de behoeften van de deelnemers. Ook hebben we een groep Computerhulp. Deze staat ten dienst van de (wijk)bewoners. Op deze groep werken deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt om burgers te helpen met vragen over bijvoorbeeld de bediening van hun computer, tablet, laptop of mobiele telefoon. Ook kan ondersteuning geboden worden bij het schrijven van een brief, iets opzoeken op internet, een app installeren of een formulier invullen op de computer.
Daarnaast heeft Steenhuys verschillende ketenpartners die gehuisvest zijn in het gebouw. Vluchtelingenwerk Oost-Nederland, STOOM (stichting ouderen ontmoeten in Malden), Het WIJkteam Malden, Actiecentrum regionaal werkbedrijf, St.de Keilbout(inzameling goederen voor hergebruik), Maldens gemengd koor en Pondok (Indisch Molukse ouderen). Ook vergaderen belangenvereniging Kroonwijk en werkgroepen van de gemeente Heumen regelmatig in Steenhuys.

Adres: Kloosterhof 5, 6581 BT Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024 3570177
Stad: Malden
Route: Kloosterhof 5
Postcode: 6581 BT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jongerencentrum De SJeM Jongerencentrum De SJeM 272 meter Lunch, Dag van de Ouderen voor de inwoners van de gemeente Heumen, veel te weinig sen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid