facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steenhandel Twenthe

Steenhandel Twenthe

Info

Steenhandel Twenthe is de specialist op het gebied van gevelstenen, dakpannen en straatstenen voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Geschiedenis

Steenhandel Twenthe is de specialist op het gebied van gevelstenen, dakpannen en straatstenen voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

In onze ruime showroom van ca. 500 m2 kunnen onze ervaren medewerkers u helpen met het realiseren van uw droom. Die droom ‘het realiseren van een uw droomhuis’ wordt grotendeel bepaald door de uitstraling aan de buitenkant. Dat houdt in: een juiste combinatie van gevelstenen en dakpannen. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie gevelstenen en dakpannen. De gevelstenen worden grotendeels gepresenteerd op in meerdere voegkleuren gevoegde panelen, zodat u een duidelijk beeld krijgt welke kleur voeg het beste bij uw gevelsteen past. Diverse types dakpannen zijn gepresenteerd op een grote wand, maar kunnen ook heel makkelijk bij de gevelsteen panelen worden gehangen om een goede indruk te krijgen hoe de combinatie eruit komt te zien.



"Steenhandel Twenthe is hét adres voor gevelstenen en dakpannen. In ons ruime assortiment kunt u vele soorten en uitvoeringen vinden. Plan uw bezoek aan onze showroom zodat onze productspecialisten u kunnen voor zien van de nodige adviezen en informatie."
Adres: Plaagslagen 1, 7463 PJ Rijssen
Telefoonnummer: 0548-518960
Stad: Rijssen
Route: Plaagslagen 1
Postcode: 7463 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dakpannen Duitsland, Dakpannen Rijssen, Dakpannen kopen Twente
Recensies
Zoek je stenen? Nou Ard vindt ze voor je! Onderkoeld, maar deskundig regelt hij met een paar belletjes zijn en dus jouw zaken. Mooie, goed geoutilleerde showroom. Ja, ik ben er blij mee.
Iets goedkoper dan bij de tuincentrum
Vakmensen .allemaal toppers .
Vertaald door Google Prettig, behulpzaam en goede prijzen. Aanbevolen! Origineel Hyggelige, hjelpsomme og gode priser. Anbefales!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid