facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steenhandel Ivaro

Steenhandel Ivaro

Info

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment bestrating materialen.

Geschiedenis

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment bestrating materialen . Zoekt u een betonsteen, natuursteen, een steen met kleur - en slijtvaste deklaag, een gebakken product of een betonklinker voor uw oprit?

Adres: Heiberg 10, 6065 NA Montfort
Telefoonnummer: 0475543911
Stad: Montfort
Route: Heiberg 10
Postcode: 6065 NA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Ivar Gijsen Montfort, All in Stones, Kelpen openingstijden, Steenhandel Maastricht, Steenhandel Nederweert, Steenhandel Beringe, Www Ivaro nl, Steenhandel kessel, Sierbestrating
Recensies
Grid besteld voor in de tuin. Een soort leverbaar, de andere onverwachts niet. Werd op de dag van bezorging gebeld dat er maar een soort kwam. Dat ze gingen bekijken hoe dit op te lossen. Smiddags al een bevestiging in mijn mailbox dat ze de dag erna geleverd werden in 20 kilo zakken ipv bigbag. Prima opgelost! Goede service. Dik tevreden.
Veel voorbeelden en vriendelijk, deskundig advies. Aanrader!
Goed advies. Goede service!
We kwamen 15 minuten voor sluitingstijd. Niemand die ons iets vroeg of aanbood te helpen. Zonder iets te zeggen sloten ze en liepen we verbaast rond.
Ivaro heeft ons opgezadeld met slechte kwaliteit tegels. Veel tegels hebben een fout in de top laag. Erg vervelend als je er laat achterkomt. Daarnaast willen ze de slechte tegels ook nog niet crediteren of tegemoet komen in de duur betaalde prijs voor zo'n B keus product.
Super snelle service.
Ik moet mijn oprit wat verbreden en was daarom op zoek naar een restpartij die hier op lijkt. Vandaag ben ik bij Ivaro erg goed geholpen. Hier is de klant tenminste nog koning en wordt er moeite voor je gedaan Uiteindelijk een mooie restpartij weten te bemachtigen voor een scherpe prijs! Kortom, goede prijzen, vriendelijk en goede service!! Tot een volgende keer!! je hebt een mooie zaak
Zeer ruim assortiment en super behulpzaam en vriendelijk personeel. Het adres voor klassieke en moderne bestrating. Eerlijk advies gekregen waar onze tuin nog jaren plezier van gaat hebben. Keep it up!!!
Grote collectie en zeer persoonlijke hulp gehad. Kan deze zaak alleen maar aan iedereen aanbevelen!
Groot assortiment, vriendelijk personeel, goede prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid