facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steenbergen schoenen

Steenbergen schoenen

Info

De familie schoenenzaak van Rijssen en omstreken op het gebied van o.a. Floris van Bommel, Van Lier, Durea, Gabor en nog vele andere merken.

Geschiedenis

Openingstijden
Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 21:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:30

Producten

schoenen, riemen, tassen



"De schoenenwinkel van Rijssen, gericht op kwaliteit en service! Altijd de nieuwste collecties, laatste schoenentrends. Bekijk de meest recente merken op onze shop. Een aantal voordelen van Steenbergen Schoenen:Voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis! Gratis zending vanaf €40. Sparen voor shoptegoed. Afhalen in de winkel is mogelijk. Verzending vanaf €4,95, gratis retour in onze winkel in Rijssen. Niet goed geld terug. Meer dan 100 merken. Altijd de nieuwste collecties!"
Adres: Haarstraat 54, 7462 AS Rijssen
Telefoonnummer: 0548-512652
ln.neneohcs-negrebneets@ofni
Stad: Rijssen
Route: Haarstraat 54
Postcode: 7462 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: steenbergen schoenen kortingscode, steenbergen schoenen facebook, steenbergen schoenen sale, leijendekker schoenen rijssen, steenbergen schoenen haarstraat rijssen, steenbergen schoenen openingstijden, steenbergen schoenenwinkel, schoenenzaak steenbergen rijssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schuurman Schoenen Schuurman Schoenen 63 meter Goed geholpen en ben tevreden de winkel uitgegaan.
Recensies
Al jarenlang een geweldige mooie schoenenzaak met een enorm assortiment. Het is mijn favoriete schoenmaat in deze regio. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel die echt alle tijd voor je hebben en goed adviseren maar ook evt. hun mening durven te geven over je keuze. Ze hebben mooie assesoires zoals leren riemen en bijpassende sokken. Ik ben snel geslaagd met een paar mooie sneakers.
Dit is de eerste keer in mijn leven 64 jaar, dat ik ergens een review plaats. Maar ik voel me zó geschoffeerd, dat ik het wel moet delen. Ik ben sinds mijn jeugd minder-valide en koop daarom ook altijd mijn schoeisel bij Steenbergen; aardige mensen, goede kwaliteit. En altijd moest ik 1,5 cm verhoging onder mijn rechterschoen/instapper hebben. Ik heb, een week of 5 geleden, een stel Riekers instappers gekocht met de vraag of er 1,5 cm verhoging onder kon. Dat kon en ik mocht ze de volgende zaterdag halen. Ik kom daar die volgende zaterdag en krijg de instappers in mijn handen en vraag direct om een centimeter. Wat schertst mijn verbazing; er zit 2 cm verhoging onder. Door de precaire situatie in mijn onderrug en 7 keer geopereerde heup heup is vast aan mijn rug gezet/heupartrodese kan ik daar niet mee gaan lopen, krijg ik grote problemen. Dus daar achter gelaten; ik heb gevraagd wat het kostte en dat was 70 euro, maar ik kreeg het voor 50 euro vond ik toch heel aardig, maar ik snapte TOEN nog niet waarom. Ik heb toen ook de instappers en de verhoging, in goed vertrouwen betaald. De volgende zaterdag er weer naar toe; de verhoging zou aangepast zijn, zo zei de man van Steenbergen hij was heel zenuwachtig en keek me niet eens aan, ze hadden er een millimeter onder weg gehaald dat geloofde ik niet er zat nog gewoon 2 cm onder. Toen begon ik ook de "korting" op de verhoging te snappen, er was domweg een fout gemaakt en ik mocht met met de gevolgen redden. Ik heb ze daar weer gelaten en de volgende zaterdag er met enige tegenzin en argwaan weer naar toe...... Het werd steeds gekker; nu zat er keurig 1,5 cm. onder de hak, maar 1 cm. onder de zool......WAAROM NU DAT WEER? Ik kan en mag daar, gezien mijn problematiek niet mee lopen. Ik heb ze daar weer gelaten; mocht er één week later weer naar toe Omdat ik Steenbergen als zaak en mensen waardeer ben ik die dinsdag er op er weer naar toegegaan en heb mijzelf een paar nieuwe schoenen gekocht, ik zei; " Ik mag niet haten en vertrouw jullie product helemaal, met uitzondering van jullie schoenmaker en ik laat de net gekochte schoenen Nijverdal verhogen." Afgelopen zaterdag ben ik weer naar Steenbergen getogen voor mijn instappers........en u gelooft het niet dat deed ik tenminste niet: nu zat er warempel 1 cm verhoging onder......, maar, toen ik dat zei, zei de man van Steenbergen zelf me, zonder blikken of blozen; " Ja, we gaan het niet wéér veranderen, want de eerste keer zat er 1,5 cm onder en toen zei je ook dat het niet goed was" Dat laatste heeft me zó zeer gedaan, zó in mijn waarde aangetast, ik heb er géén woorden voor. En ik vraag me nog steeds af: WAAROM? Waar heb ik dit aan verdiend? Ik heb de instappers nu maar mee genomen en ook naar Nijverdal gebracht. Zo slecht dit; dan ben je ergens je hele leven klant. Maar, ik realiseer me dat er ergere problemen op de wereld zijn.
Mijn vrouw heeft er voor mij schoenen gekocht en zichzelf niet vergeten. Op haar vraag over het niet passen van mijn schoenen werd niet moeilijk gedaan. Let wel zij zou de week erop in het ergste geval de schoenen omruilen. Perfect passend maar dit terzijde. : Aanrader dit bedrijf.
Erg fijn geholpen. Ik zocht een sierlijke schoen die tevens comfortabel zat. En dat is super goed gelukt! Kennis van breedte maten en steunzolen. Genoeg keuze voor zowel vrouwen als voor de mannen. Top winkel!
Fijne schoenenwinkel, je wordt hier altijd plezierig geholpen en nemen alle tijd voor je. Mooie collectie Magnani schoenen
Fijne schoenenzaak, kundig personeel en goede service!
Nog nooit zo onfatsoenlijk behandeld als in deze winkel, kinderschoenen gekocht van 125euro die na een halve dag gebruik al volledig bedorven waren. verklaren vervolgens dat dit normale slijtage is. vervolgens me het retourgeld over de balie gooien met de mededeling ik geef u geen ander paar schoenen anders staat u morgen weer aan de balie. alsof ik van steenbergen ooit nog schoenen zou willen! lesje fatsoenlijkheid was geen overbodige luxe.
Vanwege mijn kleine maat schoenen zijn geschikte schoenenzaken zeer beperkt voor mij. Het aanbod dat er normaal gesproken is, is dan ook minimaal of oubollig en dan druk ik het nog zwak uit. Vandaag voor het eerst bij Steenbergen geweest. Zeer onder de indruk van de tijd dat hier voor mij werd genomen en de moeite dat werd gedaan om er voor te zorgen dat de schoenen goed zaten. In tegenstelling tot alle vorige schoenenzaken is Jan de eerste geweest die met mij meedacht en met vlotte modellen aan kwam zetten. Net zo zolang tot er wat bij zat dat mij aanstond. Ze hebben in ieder geval vanaf vandaag een nieuwe klant bij.
Word je goed geholpen en bijgestaan bij het passen van schoenen
Meerdere schoenen gekocht helaas van zeer slechte kwaliteit!!binnen maanden al kapot!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid