facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steegenga Mode

Steegenga Mode

Info

Steegenga Mode is een Dames- en herenmodezaak gevestigd in Balk, in de prachtige zuid-west hoek van Friesland. Zoveel mode, zoveel keus en niet te vergeten: deskundig advies. Bij Steegenga Mode vind je alle leuke modemerken onder één dak!

Adres: van Swinderenstraat 2, 8561 AP Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514-602093
ln.edomagnegeets@pohsbew
Stad: Balk
Route: van Swinderenstraat 2
Postcode: 8561 AP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: steegenga mode sale, stegenga balk vacatures, steegenga mode openingstijden, koopzondag steegenga balk, steegenga mode vacatures, stegenga balk sale, www steegenga mode nl, stegenga balk nieuws
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steegenga Mode Steegenga Mode 10 meter Bestelling via de webshop. Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden en degelijk verp...
Lingerie aan de Luts Lingerie aan de Luts 55 meter Ruim assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel. Bedankt voor de goede service!
Nanda Nanda 60 meter Mode zaak bij uitstek vriendelijke mensen die er werken en veel kennis van zaken.
Recensies
Online bestelling geplaatst. Een droom van een jurk, keurig opgevouwen en goed verpakt. Handgeschreven kaartje erbij, dat kan ik altijd waarderen.
Item van Fabienne Chapot gekocht dat ik nergens meer kon vinden. Heel snel verzonden dezelfde dag nog geloof ik, attent en netjes ingepakt. Blij mee!
Vanochtend een bezoekje gebracht aan deze prachtige winkel met mooie kleding. Jammer dat ik niet geholpen kon worden ook niet na vragen.
Een ruim opgezette winkel met veel merken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een feest om daar te winkelen.
Heb zaterdag iets besteld en dinsdag in huis. Supermooi verpakt met kaart en handgeschreven hartelijke tekst. 100% tevreden. Echt fijn dat zulke goede service bestaat. Nodigt uit tot meer online aankopen bij jullie!
Prachtige winkel met een uitgebreid assortiment. Kopen er graag als we in Friesland zijn!
Mooie winkel en prima service.Mijn man zijn pantalon moest wat vermaakt worden na uitpakken thuis bleek dat het niet goed was.Na een telefoontje werd de broek opgehaald en op dezelfde dag weer vermaakt.Super service wij zijn zeer tevreden en komen zeker weer terug.Fam.Poorter.
Goed merken assortiment prettige bediening
Eergisteren online een bestelling geplaatst en net in goede orde ontvangen. 1 artikel bleek niet voorradig en daar heb ik keurig tijdig een bericht van gehad. Ik ben super blij met mijn kleding, ik ga hier zeker vaker bestellen.
Uniek aanbod. Eerlijke prijzen en bovenal perfecte service zonder opdringerig te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid