facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steef Makelaars

Steef Makelaars

Info

Steef! Makelaars is uw persoonlijke makelaar voor aan- en verkoopbemiddeling. In 2014 ontvingen wij de landelijke klantwaarde award.

Geschiedenis

Steef! Makelaars is uw persoonlijke makelaar voor aan- en verkoopbemiddeling. In 2014 ontvingen wij de landelijke klantwaarde award.



"De makelaar die nooit een concessie doet aan kwaliteit. Aandacht, creativiteit en een doortastende aanpak zijn eigenschappen die Steef Makelaars marktleider heeft gemaakt in en om Alblasserdam. Steeds vaker is de consument op zoek naar meer voor minder. Dit staat haaks op onze missie om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Wij zijn in staat om u volledig te bedienen op de door uw gewenste manier. Hierdoor heeft u alle controle over de verkoop van uw woning zonder een concessie te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. U bent dus verzekerd van de allerbeste dienstverlening voor de allerbeste prijs."
Adres: Dam 69, 2951GA Alblasserdam
Telefoonnummer: 0786991344
Stad: Alblasserdam
Route: Dam 69
Postcode: 2951GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Steef Makelaars stille verkoop, Stille verkoop huizen Alblasserdam, Funda Alblasserdam huur, Funda Alblasserdam Verkocht, Huizen te koop Alblasserdam Steef, funda alblasserdam - appartementen, Appartement te koop Alblasserdam, Huurwoningen Alblasserdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veldhoen & Romeijn NVM Makelaars Alblasserdam Veldhoen & Romeijn NVM Makelaars Alblasserda... 284 meter Voor al uw advies inzake onroerend goed bent u bij ons aan het juiste adres! Veldhoe...
In-om Alblasserdam In-om Alblasserdam 406 meter Allerlei nieuws over de woningmarkt in & rondom Alblasserdam!
De 8 van Alblasserdam De 8 van Alblasserdam 980 meter In de dorpskern van Alblasserdam worden acht energiezuinige en gasloze eengezinswonin...
Molenaar Cove Makelaars B.V. Molenaar Cove Makelaars B.V. 2 km Prettige makelaar, locatie is slecht toegankelijk voor minder valide
Recensies
We hebben het afgelopen jaar zowel ons eigen huis als het huis van onze moeder verkocht, waarbij we zeer tevreden zijn over de werkwijze van Steef! Makelaars. Ze onderscheiden zich uiterst positief door hun persoonlijke aanpak, snelle afhandeling van alle zaken, vriendelijkheid, klantgerichtheid en hebben echt oog voor hun klanten. Zowel verkopers als kopers zijn goed af bij Steef! De makelaar verdiept zich nog echt in het huis en wil er voor zorgen dat de vragen van potentiële kopers beantwoord kunnen worden. Iets dat we in onze eigen zoektocht nog wel eens miste bij anderen. Steef! heeft ons ook ondersteund bij de aankoop van ons nieuwe huis en over alle diensten, service en de hele afhandeling zijn we dik tevreden. Zoek je een makelaar die echt anders is dan de rest; ga dan naar Steef!
De ervaring met Steef Makelaars was een goede ervaring ,een jong team dat overal snel op inspeelt goede begeleiding absoluut geen spijt van.
Het contact met Steef Makelaars verliep heerlijk soepel en met name de openheid en duidelijke visie was verhelderend. Persoonlijk heb ik Steef Makelaars, of eigenlijk natuurlijk de mensen die Steef Makelaars vertegenwoordigen, ervaren als zeer professioneel maar vooral ook vriendelijk, meewerkend en flexibel. Ze begrijpen dat het verkopen van een woning meer betekent voor de eigenaren dan het klinisch aanbieden van de 4 muren en het dak. Je wordt op de juiste menselijke wijze begeleid en niets is teveel. Raad ik Steef Makelaars aan? Absoluut!
Wij zijn erg tevreden over de diensten van Steef! Makelaars. Vanaf het eerste gesprek tot aan het einde van het verkooptraject was de communicatie erg duidelijk en het contact prettig. Echt een makelaar van deze tijd met een goede balans tussen online- en offline waarbij het telkens persoonlijk blijft!
Met de verkoop van de woning van mijn moeder hebben wij de deskundigheid, begeleiding en bemiddeling van Stephan en Janette en het team van Steef Makelaars als zeer prettig ervaren. Ook de begeleiding en de hulp in de aankoop van de nieuwe woning verliep heel fijn. * Korte lijntjes in de communicatie! * Goed inlevingsvermogen! * Eerlijk en oprecht! * Klantgericht! * Zeer gemoedelijke sfeer! Bedankt voor al jullie hulp!! Ik kan u Steef Makelaars dan ook van harte aanbevelen!
Na veel gezellige en goed begeleide bezichtigingen kochten we via Steef ons nieuwe huis! We hoefden dan ook niet lang te twijfelen door wie we ons oude huis wilden laten verkopen.. We werden tijdens het gehele proces goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en alles werd netjes overlegt. Én ook niet onbelangrijk, ons huis was binnen enkele dagen, onder goede voorwaarden, verkocht! Kortom, wij kunnen iedereen Steef aanraden!
Onze keuze voor de verkoop van ons huis is niet Steef makelaars geworden. Maar omdat wij voor een ander bedrijf hebben gekozen wil niet zeggen dat het een onprettig bedrijf is. Een jong bedrijf met personeel, wij hadden liever een ouder persoon voor het bijstaan van de verkoop. Mvg Natas
Zowel met de aankoop als verkoop van onze woning heeft het team van Steef ons heel goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid