facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stee in Stad

Info

Stee in Stad
Overnachten in de wijk

Geschiedenis

Stee in Stad is overnachten in de wijk. In drie bovenwoningen in de Groningse Korrewegwijk zijn twaalf kamers op een bijzondere manier ingericht. Geen één kamer is hetzelfde. Leer Groningen kennen vanuit een ander perspectief of logeer gewoon lekker dichtbij vrienden in de wijk. Ervaar de stad op een andere manier en word voor even wijkbewoner.

Stee in Stad is een werkervaringsproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers. De receptie is ondergebracht in buurthuis het Floreshuis. Als je bent ingecheckt krijg je de sleutel van je kamer. Een medewerker wijst je de weg naar je tijdelijke woning op hooguit vierhonderd meter afstand van de receptie. En daar begint direct je ervaring met logeren in de wijk. Je hebt bijvoorbeeld gewoon buren! Met de overige hotelgasten ben je de tijdelijke bewoner van een woonhuis in een wijk.

Adres: Soendastraat 5 , Groningen 9715 NG, NL
Telefoonnummer: 050 577 9896
ln.datsnieets@neregol
Stad: Groningen
Route: Soendastraat 5
Postcode: 9715 NG



op zoek naar gerelateerd: stee in stad groningen telefoonnummer, hotel groningen, floresstraat 75 groningen
Recensies
Niet echt mijn hotel. Bij ander hotel inchecken. Daar geen kennis van zaken. gehorig. verwaarloosd. afvaltonnetje niet leeg
Erg leuk Concept was totaal niet wat ik verwacht had, Maar wel een leuke kamer, Wij zaten op de Boerenkamer met Bedstee, het enigste nadeel was toen wij er kwamen en ik wilde gaan douche was er geen warm water, Dat viel dus een beetje tegen maar hier werd goed op gereageerd en werd keurig opgepakt. Ook het Ontbijt was meer dan goed geregeld en er was ruim voldoende van alles Zou hier zeker nog een keer terug komen als ik weer in Groningen ben.
Prima hotel, eenvoudig en erg schoon
Geweldig , wat hebben wij hebben wij heerlijk geslapen en Nikki had het ontbijt goed geregeld ,gezellig gekletst en daarna zijn we 25 kilometer gaan lopen. Groetjes Laura en Hetty
Zware teleurstelling, te klein, te slecht eten, te duur voor de geleverde zaken. Zou m'n schoonmoeder er hooguit naar toe sturenKamers: 3/5
De locatie waar wij logeerden was niet leuk...Dit was de Timor straat, er was veel overlast, vooral laat in de avond tot wel 3 u s'nachts...Hard rijdende auto's, scooters met veel kabaal...Schreeuwende jongeren, denk dat er gedeald werd, zelfde auto's die stoppen...En een woonhuis binnen gingen, en even later eruit kwamen...Dit ging zo uren door...Denk dat dit de enige straat van Stee is die niet leuk is om te logeren...De andere locaties zagen er beter uit toen we er langs reden..Als wij ooit weer terug willen naar Stee, dan niet de Timor straat...Want de medewerkers zijn heel aardig, daar ligt het niet aan. .
Ondanks wat nachtelijk rumoer wel lekker geslapen. Heerlijk ontbijtje met een goede bak koffie.Kamers: 3/5
Haalde er alleen een pakje weg DHL station. Leek wel eerst gesloten
Heel leuk hotel in woonhuis. Met gezin twee nachten verbleven. De molen kamer is heel groot. De boerenkamer kleiner, maar erg gezellig. Ideaal Rustige wijk.
Leuke plaats in het noorden van Groningen! Dit is het goedkoopste hotel in Groningen waar het ontbijt bij de prijs inzit. Hier kun je ook fietsen huren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stee in Stad.

Groningen bed & breakfast

openingstijden, locatie, vervoer. Soendastraat 5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stee in Stad adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stee in Stad. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stee in Stad delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid