facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stedelijk College Eindhoven

Stedelijk College Eindhoven
Adres: Henegouwenlaan 2, 5628 WK Eindhoven, Nederland
Telefoonnummer: 040 264 5777
Staat: Noord-Brabant
District: Eindhoven
Stad: Eindhoven
Route: Henegouwenlaan
Huisnummer: 2
Postcode: 5628 WK


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lorentz Casimir Lyceum Lorentz Casimir Lyceum 4 km Als je je kind een prettige schoolervaring wilt bieden, stuur het dan alsjeblieft nie...
Recensies
Ik ben een student hier. De school is op zich prima en de lessen zijn meestal goed, maar de luchtkwaliteit is echt verschrikkelijk slecht. Je zit misschien 5 minuten in zo'n klaslokaal en je voelt je meteen al doodmoe. Het kan zo slecht zijn dat je er ook hoofdpijn van krijgt. We hebben het probleem al gemeld, maar er is helemaal niets aan gedaan. Ze zeggen alleen dat we de ramen en deuren dicht moeten doen en dat een ventilatiesysteem automatisch zou aangaan, maar je kan op het CO2 meter zien dat het nogsteeds op rood staat.
Slechtste school ooit! Het onrecht dat hier met mij gedaan is echt onmenselijk!!! Heb er geen woorden voor. Ook enorm brutale werknemers! Niet eens 1 ster waard.
Ik was er niet hoor, maar ik vergeef Google telkenmale. Wij hebben een multidimensionale relatie en die koester ik, eenzijdig dan.nnIk wil me gerust voorstellen dat ik er was. Jong, open, kwetsbaar. Het instituut vaak vijand omdat ze niet altijd met ontluikende gevoelens raad weet. Veel dalen en wat pieken, fijn dat dat na school wat rustiger wordt, al blijft de binnenwereld toch al te vaak in die periode wonen.nnIk hoop en dat is mooie hoop dat er veel kinderen zijn die em fijn doorleven, opdat zij als volwassenen ook van binnen mooie ruimte vinden.nLaat dit gezegd zijn.
Dure eten, onaardige mentoren/docenten , en in het algemeen gewoon een onfijne atmosfeer.nMijn dochter Antoniatje had moeite en is niet geholpen.nnPs: Heeft iemand deze jas nog gezien?
Bedankt voor de goede samenwerking, tijdens de OV staking niet dus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid