facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steam2Clean

Steam2Clean

Info

Met stoom reinigen en poetsen van onder andere auto's, caravans.

Geschiedenis

Steam2Clean, gevestigd aan de Ambachtsstraat 8, 3176PR te Poortugaal heeft zich gespecialiseerd in het (stoom)reinigen van auto's, campers en caravans. Sinds april 2016 kunt u op afspraak bij ons terecht. Vanuit passie en met oog voor detail uw kostbare bezit hygiënisch schoon, krasvrij gepoetst.

Steam2Clean gebruikt alleen professionele stoomreinigers en kalkvrij water en is dus geschikt voor vrijwel alle denkbare toepassingen. Voor zowel bedrijf als particulier.

Stoomreinigen voor bedrijf en particulier

Steam2Clean stoomreiniging komt bij u op locatie. Wij reinigen met onze professionele stoomreinigers geruisloos objecten voor bedrijf en particulier. Binnen en buitenshuis kunnen onze stoomreinigers ook worden ingezet voor het reinigen van het interieur of exterieur van uw auto, boot, caravan of (retro en vintage) meubels, tapijten en sanitair.
Neem gerust contact met ons op voor vragen en de vele mogelijkheden van stoomreiniging.



"U bent op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in stoomreiniging? Bij Steam2Clean vindt u zeker wat u zoekt. Of u nu het interieur van uw auto wilt laten reinigen, een meubelstuk of tapijt, bij ons krijgt u altijd kwaliteit voor een eerlijke prijs.Stoomreiniging auto:Heeft u een vieze vlek in uw bekleding of ruikt uw auto naar rook en wilt u af vieze luchtjes? Heeft u een bedrijfsauto die er representatief uit moet zien maar heeft u zelf geen tijd om die te onderhouden? Wat de reden ook is, een goede schoonmaakbeurt met stoomreiniging van uw autointerieur zorgt ervoor dat die er weer schoon uitziet én ruikt.Maak nu een afspraak op uw locatie!"
Adres: Ambachtsstraat 8, 3176PR Poortugaal
Telefoonnummer: 0108486533
Stad: Poortugaal
Route: Ambachtsstraat 8
Postcode: 3176PR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Recensies
nanocoatings bracht me bij Hans. Hij is een vlotte man die van aanpakken weet. Helemaal geen probleem om de wax van de wagen te poetsen, te polijsten en kleine krasjes weg te werken. Om dan vervolgens heel de wagen in de nano-laag te steken om terloops nog even het interieur op te poetsen! De beloofde tijden werden gerespecteerd. Ze hebben hier zelf enorm veel plezier en trots in hun werk, en dat zie je in het resultaat. Enorm tevreden!
Fijne en betaalbare locatie om je auto even snel weer te laten glimmen
Goeie service, wagen binnen en buiten mooi gepoetst en schoongemaakt
Goed werk afgeleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid