facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor steakhouse valkenhof

steakhouse valkenhof
Adres: Berkelstraat 34 , Valkenburg LB 6301, NL
Stad: Valkenburg LB
Route: Berkelstraat 34
Postcode: 6301



op zoek naar gerelateerd: Valkenhof Valkenburg menukaart, Onbeperkt spareribs Valkenburg, Berkelstraat 34 6301 cc Valkenburg, Grill Restaurant Valkenburg, Argentijns restaurant Valkenburg, Hotel Valkenhof Valkenburg Zoover, Valkenhof Valkenswaard, La Casa Valkenburg
Recensies
Wij komen al jaren bij dit restaurant, vanaf de jaren 90. Altijd een goede service van eigenaren en medewerkers. Maar nu is het naar mijn mening heel zakelijk en onpersoonlijk geworden. Bij de ingang werd zakelijk gevraagd wat je naam was en werd er gezegd, "o, dan zijn jullie wel vroeg" 10 min. "Gezellig dat u er bent, en ga lekker zitten,want er is plek mevrouw", dat zou ik zeggen!!! We kregen na 50 minuten ons eten omdat we vergeten waren, maar volgens hun was het druk! De rest kreeg wel hun bestelling, die na ons binnen kwamen.Niet even een drankje van het huis als excuus, dat zou ik dan wel doen om service te bieden. Voor mayonaise betaal je €0,50 per persoon, nou dat vind ik zo belachelijk dat ik er zelf om moest lachen! Ik zeg eerlijk dat het eten erg goed is, maar met deze zakelijke houding kies ik na zoveel jaren niet meer voor dit restaurant en ga naar een ander gezellig restaurant in Valkenburg, want die zijn er!
We kwamen binnen en was allemaal leuk en aardig. Lekker cocktailtje, beetje gehaast personeel maar komt ook door de drukte denk ik... en toen. De bavette, medium rare. nounounou het had nog net geen hartslag. Bahbah! Koude tot je een ons woog je kwam er niet doorheen. Jammer veel zin in een lekker stuk mals vlees krijg je deze taaie rauwe Bende. Eens en nooit meer... wel goeie cocktails daarom niet 1 ster maar 2. Goeiemiddag wat n taaie rommel!
Heerlijk diner gehad. Vooraf: breekbrood met 4 verschillende sausjes, genoeg keuze en lekker brood Hoofd: De spareribs. Wel echt de lekkerste spareribs van de omgeving, zoals ook omschreven Na: cheesecake, klassiek lekker. Geweldige sfeer en genoeg ruimte. Enige verbeterpunt: zelf had ik een stoel pal naast de open haard. Dit was wel erg vervelend, het werd na een tijdje erg heet.
7 jaar geleden zijn we hier geweest om te eten en nam ik de spareribs. Sinds de dag van vandaag waren het de beste die ik ooit had gehad. Zo lekker dat ik ze nooit vergeten ben. Vandaag ben ik samen met mijn vriendin hier teruggekomen om wederom de spareribs te proberen. Spannend, want wat als ze tegenvallen. Maar wederom, HEERLIJK! Een echte aanrader!!
Vandaag naar de kerstmarkt in Valkenburg geweest. Gezellig met 4 vriendinnen de dag afgesloten bij restaurant Valkenhof. Speciaal dit restaurant gekozen omdat dit aan de parade route lag. Helaas eenmaal binnen werd ons verboden om naar buiten te gaan om de parade te bekijken. Oke, dat is dan zo.. Zegt de, denken wij, eigenaresse dat we zometeen aan het tafeltje bij het raam mogen zitten. Vervolgens komen er mensen binnen en die krijgen het tafeltje bij het raam wat net vrij is gekomen. Jammer voor deze Brabantse dames dat ze de parade niet hebben kunnen bekijken waar we speciaal voor op een woensdag kwamen. Het eten was verder prima!
Meerdere malen gegeten in dit Restaurant ! Het eten is nog steeds van erg goede kwaliteit dus dat zit goed !! Maarrr: Valkenhof is Valkenhof niet meer als het om gastvrijheid gaat en de prijzen die gehanteerd worden. Cheesecake € 9,00 !!! , Cola € 4,00 !! en als je dan afrekent en je geeft fooi maken ze er zo een rommeltje van dat het personeel dacht dat er te weinig was betaald !! , En dan geen Sorry en alsnog bedankt voor uw tip ! Ik sla volgende keer een keer over. Hoop wel dat het weer als vanouds wordt Parkeren: Dicht bij parkeren
Waarom als je hier wil eten blijft er een tijdslot van 2 uur? Oké tijdens de Corona kon ik begrijpen, tijdens de kerstmarkt periode misschien ook nog wel maar zelfs nu blijven ze vasthouden aan een tijdslot van 2 uur. Beetje erg klant onvriendelijk. Ook volgende week nog!!
2 nachten in het hotel verbleven. Hele mooie kamer met uitzicht op de restaurantjes. De kamer was niet groot, maar je slaapt er toch alleen. De kamer was schoon en het ontbijt was ook prima. Het personeel allemaal even vriendelijk, we voelden ons direct welkom. Wij hebben zelf niet in het restaurant gegeten dus daar kunnen we niks over zeggen. De ligging van het hotel is perfect en als wij nog eens naar Valkenburg gaan, zullen we dit hotel absoluut weer boeken!
Het eten was lekker alleen was de schnitzel te lang gebakken en aan de zijkanten aangebrand. Verder was het erg koud in het restaurant. Op het laatst zelfs de jas aan gedaan en er zaten nog meer gasten met de jas aan maar volgens mij snapte ze deze hint niet echt. Toen we er wat van zeiden keken ze heel verbaasd en hebben er verder niets aan gedaan.
Het is een ontzettend mooi restaurant, maar het personeel was erg onoplettend. Daarnaast duurde het erg lang voordat wij ons eten lunch kregen. Hier hebben we zeker 40 minuten op moeten wachten. Veel te lang voor 2 broodjes. Het smaakte overigens prima, maar door de slechte service zullen wij hier niet meer terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid