facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse Railroad

Adres: Veilingstraat, 7844 NX Veenoord
Telefoonnummer: 0611444880
Stad: Veenoord
Route: Veilingstraat
Postcode: 7844 NX



op zoek naar gerelateerd: Goodfella's Emmen, Route 34 Erm, Railroad Steakhouse Facebook, Steakhouse Coevorden, Van Gogh Restaurant, Barger Oosterveld eten, Steakhouse Dalen, Steakhouse Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Railroad Steakhouse Railroad Steakhouse 24 meter Heeeerlijk gegeten hulde aan de keuken, super ambiance en bediening. Aanrader!
Railroad Steakhouse Railroad Steakhouse 28 meter Heeeerlijk gegeten hulde aan de keuken, super ambiance en bediening. Aanrader!
Recensies
Hier kun je heerlijk eten. Vriendelijk personeel! Leuke zaak.
Super gezellig restaurant, en super vriendelijk personeel. Het eten is ook erg lekker. Na de wetenschap dat er iemand niet tegen lactose kan, en er in de chocoladesaus melk blijkt te zitten, werd dit snel even gemeld voordat het toetje geserveerd werd. Absoluut een aanrader!
Wat een heerlijk eten! Vlees heerlijk gekruid. Grote porties. Fijne kaart met keus voor iedereen. Jammer dat ze niet bezorgen in Klazienaveen nu in de corona periode, anders hadden we dat zeker gedaan!
Heerlijk gegeten. Spicy ribs, is tenminste ook echt spicy
Wederom buitengewoon goed gegeten, opzet is zeer ruim en correct zodat je niemand in de weg zit. Eten nogsteeds van uitstekende kwaliteit en service zeer correct.
Een aanrader ! Heerlijk gegeten ! Vriendelijke bediening en fijne sfeer. Jammer dat het vanuit Limburg zo ver rijden is anders kwamen we er vaker !!
Mooie inrichting, vriendelijk personeel. Eten met zorg bereid. Heerlijke grillsmaak Aan 'm, 'n sirloin. Royale porties. Kom graag weer langs aanrader.
Zeer goed gegeten met vrienden. Vriendelijke en snelle bediening. Kwalitatief goed eten voor een goede prijs.
PRIMA RESTAURANT, met goede service en lekkere gerechten, en Desserts, goede parkeer gelegenheid menu's voor groot en klein en groepen, men kan er ook onbeperkt eten,maar dat is weggelegd voor goede eters. Zeker voor herhalingen om eens terug te komen prijzen vallen mee.
1 ster voor de gezellige inrichting 1 ster voor de aardige en vlotte bediening 3 sterren voor het lekkere eten we konden het nog maar net op. ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid