facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse Pizzeria Hoofddorp

Steakhouse Pizzeria Hoofddorp
Adres: Rottumeroog 90, 2134 ZR Hoofdorp, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0238888693
Stad: Hoofdorp
Route: Rottumeroog 90
Postcode: 2134 ZR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mio’s Mio’s 3 km Prima koffie daar, maar opvallend dat de zaak bijna leeg was terwijl het markt was en...
Safa Restaurant Safa Restaurant 4 km Safa Restaurant te Hoofddorp Centrum. Warme, verse gerechten uit de Afghaanse keuken....
De Beren Hoofddorp De Beren Hoofddorp 4 km Om 17:00 gebeld, op valentijnsdag of er nog een plekje was. En jaa.. als we gelijk ko...
Recensies
Helaas begrijpen ze daar niet wat een eerlijke behandeling is. Ik bestel pasta hoofddorp wat bestaat uit Gerookte kip , salami stukjes creme fraiche , champignons, kaas Waarvan de eerste 2 ingrediënten niet in zaten . Op thuisbezorgd staat gratis bezorgd bij minimale Besteding van 7 euro. Bij afrekenen boven de 7 euro komt er toch 1 euro bezorg kosten bij . Komt de bezorger die niet genoeg wisselgeld heeft terwijl ik heb aangegeven waar ik mee zou betalen Echt alles is daar krom . Raad het dus ook niet aan teleurstellend bah bah
2 uur gewacht op eten, zwarte haar in mijn pizza die inmiddels al koud was. Toen ik belde kreeg ik te horen “ dat het niet hun probleem is” Helaas een erg nare ervaring met dit bedrijf.
4 pizza's xl besteld, nu meer ander half uur te laat telefoon word niet op genomen. Wat een waardeloze zaak nooit meer daar bestellen.Eigenlijk nog niet eens 1 ster.Zijn meer dan 2 uur te laat en nog steeds niets.
Waardeloze tent !! Onbeschoft personeel en zeer matige kwaliteit van het eten. Daarnaast zorgt de snackbar voor veel overlast door hangjongeren, zwerfvuil en het niet volgens de regels parkeren van auto's en brommers door personeel en gasten. Van mij mag de snackbar vandaag nog gesloten worden.
Het eten is heel goed, de burgers zijn nu wat kleiner geworden dan het begin. Jammer. Ik bel altijd voor ik ga omdat het vaak te druk is. De meeste personeel zijn aardig. Sommigen missen nog professionaliteit, maar het maakt niet uit. Ze zijn goed bezig. Het is schoon en het eten is lekker en dat is het belangrijkste. Het interieur kan ook beter. Voor de rest we zijn trots op zo een klein ondermer. Ze zijn pas begonnen maar goed bezig.
Nadat de meneer toen wij voor de derde keer belden om te vragen waar ons bestelde, betaalde en niet geleverde blikje fris bleef met smoesjes wilde beginnen toch maar eens onbeleefd bedankt voor de goeie service en dat ze hun blikje kunnen houden.
De meest verse pizza, pasta, shoarma of what ever er op de kaart staat haal je hier en daar eet je je vingers bij op!!! Zeer hygiënische zaak, fantastische en hardwerkende eigenaar en leuke en gezellige jongens in de bezorging en keuken! Absolute toptent en dus ook een echte aanrader!!!
Na mijn bestelling telefonisch doorgegeven te hebben, ben ik deze 15 minuten later op locatie afgehaald. Alles was netjes en degelijk verpakt, zodat thuis het eten warm opgegeten kon worden . Het eten was goed op smaak en de porties zijn niet om over te klagen. Met andere woorden: Je krijgt waar voor je geld! Al met al een echte aanrader!
Twee uur wachten op m'n pizza. En vervolgens op die Pizza Salami maar twee salami plakken vinden.. Beetje treurig niet? Hou het lekker bij de steaks, laat de pizza over aan een echte pizzabakker.
Met een groep eten bestelt duurt veel te lang voor het geleverd woord overigens 1 verkeerde bestelling en geen sla bij de kapsalon terwijl de anderen dat wel hebben hier bestel ik nooit meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid