facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse De Harmonie

Steakhouse De Harmonie

Info

Steakhouse De Harmonie is een gezellig grillrestaurant waar u met de hele familie geniet van dagverse streekproducten die perfect gegrild worden. Geniet van authentieke Steakhouse sfeer waar u kunt zien hoe uw gerechten bereid worden in de open keuken.

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071 367 6856
Stad: Noordwijk
Route: Koningin Wilhelmina Boulevard 20
Postcode: 2202 GV


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: steakhouse noordwijkerhout, dutch noordwijk, onbeperkt spareribs noordwijk, beachclub o, oriento noordwijk, bistro noordwijk, restaurant noordwijk, open doors noordwijk
Recensies
2x lekker gegeten ondanks de drukte was er nog plek zonder te reserveren!
Een heerlijke zonnige julidag aan het strand van Noordwijk door gebracht en afgesloten met een heerlijk dineetje bij Steakhouse De Harmonie. We hebben een heerlijke avond gehad. Graag tot een volgende keer!
Heerlijk gegeten. Onbeperkt spareribs. En n het eerste bord geen mindere kwaliteit ontvangen. De heerlijkste spareribs die ik tot nu toe heb gegeten.
Top restaurant. Heerlijk gegeten! Erg nette service
Heerlijk gegeten, fijn en relaxed personeel! Prachtig zicht op zonsondergang
Wat lekker gegeten hier zeg. Leuke sfeer en prijs kwaliteit top Aanrader dit restaurant
Een vriendelijke sfeer en een origineel ingericht restaurant. De bediening is vriendelijk, gestroomlijnd, soms iets te, maar bovenal erg prettig. Het eten is heerlijk en de gerechten zijn origineel aangekleed. De prijs is iets hoger maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug. Genieten kun je hier van vis en vlees. Aanrader.
Een super gezellig restaurant met open keuken. We hebben onze vingers nog net niet opgegeten bij de spareribs. Ook het dessert met de heerlijke chocoladesaus is een herhaling waard. We hebben de koks een pluim gegeven voor kwaliteit, snelheid en collegialiteit..want in deze drukte dit neerzetten is teamwork. Komen zeker terug...maar dan als het echt strandweer is..haha..
Heeerlijk gegeten. We hebben bijna de hele kaart afgewandeld Super personeel!! We hebben ons echt ontzettend welkom gevoeld. Great big hugs
Heerlijk gegeten, waarbij er goed rekening werd gehouden met mijn gluten/tarwe- overgevoeligheid. En super vriendelijk en enthousiast personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid